Έρχεται το νέο Ocean’s 11 με Μάργκοτ Ρόμπι και Ραϊαν Γκόσλινγκ!

Έρχεται το νέο Ocean’s 11 με Μάργκοτ Ρόμπι και Ραϊαν Γκόσλινγκ!

Θα συνεργαστούν στο prequel του franchise

Μετά τη «Barbie» και οι δύο ηθοποιοί θα επιστρέψουν στα γυρίσματα. Ο παραγωγός του Ocean’s 11, Josey McNamara αναφέρθηκε στη συμμετοχή των συντελεστών μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του 2023.

Οι ηθοποιοί Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, που το 2023 άγγιξαν τον ουρανό της επιτυχίας παίζοντας την Μπάρμπι και τον Κεν, θα ξανασμίξουν στα κινηματογραφικό πλατό, καθώς το δίδυμο θα είναι παρόν στο πρίκουελ του «Ocean’s 11», ταινίας που σκηνοθετεί η LuckyChap Entertainment, η εταιρεία παραγωγής που έχει η Αυστραλή ηθοποιός με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ, την Τζόσι ΜακΝαμάρα και τη Σοφία Κερ.

Ο Josey McNamara, παραγωγός της ταινίας, μιλώντας στην GamesRadar+ παραδέχθηκε ότι «δεν μπορώ πραγματικά να πω πολλά, αλλά νομίζω ότι απλώς προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό με το franchise. Είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα το ζήσουν όταν είναι έτοιμο.

Είναι υπέροχοι μαζί. Όσα περισσότερα έργα, ακόμη και εκτός αυτού, μπορούμε να τα κάνουμε θα είναι καταπληκτικά», είπε.

Πολύ λίγα είναι γνωστά για την ταινία, όπως ότι ο Jay Roach («Austin Powers: International Agent of Mystery», «50 First Dates», «The Scandal», μεταξύ άλλων) θα είναι ο σκηνοθέτης της και ότι θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1960, συγκεκριμένα στο φημισμένο Grand Prix του Μονακό το 1962.

Η Μάργκοτ Ρόμπι σχετικά του είπε ότι «αυτό είναι το σκηνικό όπου υπάρχει ένας μεγάλος διάσημος μεγιστάνας που έχει γιοτ. Δεν είναι καθόλου φθηνό και ήθελα να είναι παλιομοδίτικο».

Επιπλέον, σημείωσε ότι «η Margot μου το έφερε ως ένα είδος παλιομοδίτικης επικής ιστορίας αγάπης, μια περιπέτεια “μεταμφιεσμένη” σε ληστεία. Είναι ακόμα μια ταινία ληστείας, αλλά είναι πολύ περισσότερο μια ιστορία αγάπης. Και εμπνευστήκαμε και οι δύο από τον Χίτσκοκ».

Franchise Ocean’s 11

Το πρώτο Ocean’s 11 ήταν μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2001 σε όλο τον κόσμο, μια ταινία που αφηγήθηκε την ιστορία του Danny Ocean, ενός τύπου που, όταν βγαίνει από τη φυλακή, αποφασίζει να συγκεντρώσει μια ομάδα ειδικών για να πραγματοποιήσει μια μεγαλειώδη ληστεία σε τρία καζίνο του Λας Βέγκας. Πρωταγωνιστούν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον και Τζούλια Ρόμπερτς. Σκηνοθέτης του ήταν ο Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Μετά από αυτό, κυκλοφόρησαν τα Ocean’s 12, Ocean’s 13 και Ocean’s 8. Αυτή η τελευταία ταινία είχε μόνο γυναίκες στο καστ της, το οποίο αποτελούνταν από τη Sandra Bullock, την Cate Blanchett, την Anne Hathaway, τη Sarah Paulson, τη Mindy Kaling, την Awkafina, την Helena Carter και τη Ριάνα.