Ελένη Τσολάκη: Σούπερ σέξι στην πρεμιέρα της με ανύπαρκτο κατακόκκινο φόρεμα – Τάραξε το πρωινό μας (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Ελένη Τσολάκη: Σούπερ σέξι στην πρεμιέρα της με ανύπαρκτο κατακόκκινο φόρεμα - Τάραξε το πρωινό μας (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στο Open η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Η παρουσιάστρια επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και μαζί με την παρέα της μάς υποσχόνται ότι θα μας κρατούν την καλύτερη πρωινή συντροφιά.

«Καλημέρα! Αυτό είναι το Πρωινό Σου Σου, εδώ στο Open. Με μεγάλο χαμόγελο είμαστε εδώ για να σας πούμε την πιο ζεστή και πιο όμορφη καλημέρα. Το άγχος της πρεμιέρας είναι κάτι που πάντα υπάρχει και μας συνοδεύει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέλος μιας οικογένειας τόσο πολύ όμορφης που έχει αυτό το υπέροχο σπίτι. Από αυτό το σπίτι, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο δικό σας σπίτι και να μεταδώσουμε όσα αισθανόμαστε. Αυτό το άγχος έγινε συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, χαρά», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη θα βρίσκονται η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για να μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους… σχόλιο!