Αμάντα Μανωλάκου: Η hot μαμά από το My Style Rocks – Ακόμα δεν έχει μπει και μας έχει… τρελάνει με τη σωματάρα που έχει «χτίσει» (ΦΩΤΟ)

Αμάντα Μανωλάκου: Η hot μαμά από το My Style Rocks - Ακόμα δεν έχει μπει και μας έχει... τρελάνει με τη σωματάρα που έχει «χτίσει» (ΦΩΤΟ)

Της αρέσει το σέξι ανδρόγυνο στυλ

Η Αμάντα Μανωλάκου είναι μια από τις παίκτριες που διεκδικούν το έπαθλο του My Style Rocks.

Η Αμάντα Μανωλάκου γεννήθηκε στην Αθήνα από μπαμπά Μανιάτη και μαμά Χιώτισσα, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά δηλώνει influencer. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο 7 ετών. Η Αμάντα δεν είναι άγνωστη στο My Style Rocks καθώς είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Χαρακτηρίζει το στυλ της «έντονο και… τέλειο»! Της αρέσει το σέξι ανδρόγυνο στυλ, τρελαίνεται να κάνει mix and match, ψωνίζει από fast fashion «επειδή έχουν τις καλύτερες απομιμήσεις μεγάλων οίκων» αλλά και από καταστήματα second hand.

Το πιο ακριβό ρούχο που έχει είναι ένα φόρεμα αξίας 60.000 ευρώ που της έχουν κάνει δώρο οι γονείς της. Εάν κάτι την ενοχλεί στις γυναίκες είναι… η κακογουστιά! Έχει αρκετές φίλες, είναι αρκετά ανταγωνιστική και επιστρέφει στο My Style Rocks για να το ζήσει μέχρι τον τελικό, αυτή τη φορά!

Το My Style Rocks επιστρέφει

Το My Style Rocks επιστρέφει για 6η σεζόν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 15.00 στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια και πάλι, την Κατερίνα Καραβάτου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχει ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός και υποδέχονται στην παρέα τους, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως σε κάθε κύκλο της εκπομπής, έτσι και τώρα, κάθε συμμετέχουσα έχει τη δική της έντονη προσωπικότητα και όλες δηλώνουν πανέτοιμες να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους τηλεθεατές με τις εμφανίσεις τους.

Ανάμεσα στις κοπέλες υπάρχουν ήδη κάποιες που ξεχωρίζουν και μία «βόλτα» στους λογαριασμούς τους στο Instagram, αποδεικνύει πως θα «κλέψουν» την παράσταση με την ομορφιά και το στυλ τους.