Διονυσία Κουκίου: Μια πρώην Σταρ Ελλάς στο My Style Rocks – Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την άπαιχτη Πατρινή (ΦΩΤΟ)

Διονυσία Κουκίου: Μια πρώην Σταρ Ελλάς στο My Style Rocks - Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την άπαιχτη Πατρινή (ΦΩΤΟ)

Στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2008

Η Διονυσία Κούκιου είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον φετινό έκτο κύκλο του My Style Rocks, καθώς η πρώην Σταρ Ελλάς 2008 είναι μια από τις 10 νέες παίκτριες στο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και θέλει να μας δείξει ότι είναι μια fashion expert.

Η Διονυσία Κούκιου το 2008 κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, κερδίζοντας τον τίτλο αφήνοντας εκτός στέμματος δύο πασίγνωστα πλέον μοντέλα. Η Διονυσία Κούκιου κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο, αφήνοντας τα μεγάλα φαβορί Ρία Αντωνίου και Μπέτυ Κουράκου, άφωνες με την νίκη της.

Η Διονυσία Κούκιου είναι παλιά γνώριμη λοιπόν, στον χώρο της μόδας αφού στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2008. Με καταγωγή από την Πάτρα, η Διονυσία ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει αλλά όταν κέρδισε τον μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς της χώρας, ασχολήθηκε με το modelling ενώ τώρα διατηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δύο επιχειρήσεις με solarium.

Πιστεύει πολύ στην εξωτερική ομορφιά και την εμφάνιση, τα οποία αποκαλεί «το Α και το Ω». Δεν είναι ανταγωνιστική με τις άλλες γυναίκες όμως δεν… μασάει τα λόγια της. Είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική στις φιλοφρονήσεις άλλων γυναικών γιατί ξέρει πως μόλις γυρίσει την πλάτη της… λένε άλλα! Βέβαια, σε αντίθεση με άλλες διαγωνιζόμενες, δηλώνει πως έχει αρκετές γυναίκες φίλες.