Μαρία Μπέη: Αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στο MasterChef

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» με στρινγκ μαγιό... δαμάζει τα κύματα - Απίθανα οπίσθια, ούτε στο Survivor! (VIDEO)

Μίλησε και για τις προτάσεις που δέχτηκε για δουλειά

Η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε στη δεύτερη συμμετοχή της στο MasterChef που συνδυάστηκε με τη κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Η νικήτρια του πρόσφατου Masterchef μίλησε στο περιοδικό «You», αποκαλύπτοντας πώς έχει σκοπό να αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ που κέρδισε.

«Αρχικά, είχα σκοπό να αγοράσω ένα σπίτι, γιατί είμαστε στο ενοίκιο, αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά και θα χρειαστώ περισσότερα για να ανοίξω μια δική μου επιχείρηση, ένα εστιατόριο που είναι το όνειρό μου». Οπότε, τώρα παίρνω δίπλωμα και θα πάρω ένα αυτοκίνητο για να κινούμαι. Θα πάρω δώρα σε φίλους και οικογένεια, θα ταξιδέψω κι ένα μέρος των χρημάτων θα μπουν στην άκρη, γιατί μπορεί να τα χρειαστώ σε ώρα ανάγκης», είπε.

Για τις προτάσεις που δέχτηκε για δουλειά, μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, η Μαρία είπε: «Την πρώτη φορά το MasterChef ήταν εισιτήριο για κάποιες προτάσεις. Αυτή τη φορά, επειδή ήταν Ιούνιος και η σεζόν είχε ανοίξει για τα περισσότερα μαγαζιά, δεν είχα κάποια σημαντική πρόταση που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Κι επειδή πέρασα και μια περιπέτεια υγείας, ακύρωσα κάποιες δουλειές. Κλείσαμε όμως, μια καλή δουλειά για τον Σεπτέμβριο που την κυνηγάμε δύο χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο, οπότε πρώτα θα κάνουμε διακοπές και μετά, θα ξεκινήσουμε».