Survivor All Star: Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου

Survivor All Star Spoiler: Χάνουν και τους στέλνουν στην ψηφοφορία

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έφτασε στο τέλος του

Πέρασαν ώρες, μέρες, μήνες και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το Survivor All Star, έφτασε στο τέλος του. Την Τρίτη θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

38 παίκτες πέρασαν συνολικά από το παιχνίδι, διαφορετικός ο ένας από τον άλλο όμως αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι αποχώρησαν και έμειναν οι καλύτεροι για να διεκδικήσουν την κούπα και το χρηματικό έπαθλο.

Κάποιοι τα πήγαν πολύ καλά στους αγώνες ενώ για κάποιους η ήττα έγινε κολλητή τους! Θυμάστε όμως τις επιδόσεις των παικτών από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού;

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτος στα στατιστικά είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος μάλιστα έπαιξε τους περισσότερους αγώνες από όλους. Συγκεκριμένα ο παίκτης έπαιξε σε 448 αγώνες.

Από τις γυναίκες, το υψηλότερο ποσοστό κατέχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία έπαιξε σε 354 αγώνες.

Αξίζει να θυμίσουμε πως πολύ καλά στατιστικά είχε και ο Στάθης Σχίζας με ποσοστό επιτυχίας 71,43%, ωστόσο, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Στον παρακάτω συγκεντρωτικό πίνακα του gossiptv, θα δείτε τα ποσοστά όλων των παικτών στο Survivor:

Survivor All Star: Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου Survivor All Star: Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου