My Style Rocks: Άγριο επεισόδιο με Ειρήνη-Σκουλού – «Κάθε φορά μου λέτε για το κορμί μου» (VIDEO)

My Style Rocks: Άγριο επεισόδιο με Ειρήνη-Σκουλού - «Κάθε φορά μου λέτε για το κορμί μου» (VIDEO)

Ο διάλογος που είχαν

Ένταση επικράτησε στο My Style Rocks μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και της Ειρήνης.

Η κριτική επιτροπή έδειξε να μην ενθουσιάζεται με την εμφάνιση της παίκτριας με τον Δημήτρη Σκουλό να σχολιάζει το σώμα της παίκτριας.

«Δεν είναι κάτι συγκλονιστικά δημιουργικό, ώστε να πει κάποιος: να μια pop τραγουδίστρια που να ξεχωρίζει. Μην το κάνεις παλιο-Gaga, γιατί όντως έτσι είναι», σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχει ένα καταπληκτικό κορμί, γι’ αυτό έπρεπε να το αντιμετωπίσεις αλλιώς», πρόσθεσε ο γνωστός φωτογράφος, προκαλώντας την αντίδραση της διαγωνιζόμενης.

«Άντε πάλι με το κορμί μου… κάθε φορά που έρχομαι εδώ πέρα μου λέτε κάτι για το κορμί μου. Δεν με κολακεύει το ένα, δεν με κολακεύει το άλλο, να αναδεικνύω το κορμί μου», παραπονέθηκε η Ειρήνη Καζάκη.

«Θέλω από δω και πέρα να προσέξεις πολύ καλά τι θα πεις. Παρερμηνεύεις κουβέντες αλλωνών και κοιτάς να τους βγάλεις στη σέντρα. Αυτό είναι λάθος. Δεν είναι καθόλου εξυπνάδα, είναι πονηράδα», παρατήρησε ο κριτής του My Style Rocks.

«Νιώθω ότι προσωπικά έχετε γίνει λίγο πιο άδικος μαζί μου. Πιστεύετε ότι είστε αντικειμενικός; Σε ένα look μου ήταν κριτήριο ο καιρός και μου βάλατε 1 και στα επόμενα που ήρθαν, που ήταν χειμωνιάτικα, μου βάλατε 2», απάντησε η Ειρήνη Καζάκη.