Ο Alpha δεν έχει αντίπαλο: Νικητής στην τηλεθέαση

Alpha: Τα συγχαρητήρια στο Mega για την κοινή πρωτιά τους

Μυθοπλασία, ψυχαγωγία και infotainment

Μυθοπλασία πρώτης γραμμής, ψυχαγωγία και infotainment, έγκυρη ενημέρωση, σύγχρονη αισθητική, πρωτότυπες ιδέες και σωστός προγραμματισμός, είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, διαμορφώνοντας τη δική του σφραγίδα ποιότητας κι εμπιστοσύνης.

Απόδειξη ότι, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν, οι τηλεθεατές ανέδειξαν τον Alpha νικητή της τηλεθέασης, αναδεικνύοντάς τον πρωταγωνιστή από την αρχή της σεζόν. Στο σύνολο της ημέρας, ο Alpha ήταν πρώτος στο σύνολο του πληθυσμού με ποσοστό 14,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,5% (διάστημα 19.09.2022- 28.02.2023). Επίσης, στο ίδιο διάστημα, ήταν πρώτος στην prime time στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,8%. Ο Alpha αφουγκράζεται την ανάγκη των τηλεθεατών προσφέροντάς τους πολυσυλλεκτικό, πρωτότυπο και πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Με την καρδιά «ακούει» κανείς. Ο Alpha το κάνει πράξη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, στα social media των σειρών του ο Alpha προβάλλονται ειδικά spots αφιερωμένα στην ημέρα.

Alpha news: στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Η προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τον πολίτη, οι αποκαλύψεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ το έχουν αναδείξει ως την πρώτη επιλογή του τηλεθεατή για την ενημέρωσή του τα τελευταία χρόνια, όπως και για το μήνα Φεβρουάριο 2023 με 14,3% στο σύνολο κοινού. Αλλά και το νέο καινοτόμο μεσημεριανό δελτίο που καθιέρωσε ο Alpha αποτελεί το πρώτο διαδραστικό δελτίο που φωτίζει την είδηση όπως «γεννιέται» και ταυτοχρόνως αναδεικνύει την ανθρώπινη διάστασή της. H Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση τις καθημερινές, ο Παναγιώτης Σουρέλης και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου τα Σαββατοκύριακα, στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο ειδήσεων αναλαμβάνουν την παρουσίαση μαζί, σε ένα σύγχρονο και ζωντανό δελτίο για όσα συμβαίνουν στον τόπο του ρεπορτάζ.

Μυθοπλασία που καθηλώνει

Ήρωες της διπλανής πόρτας που μας νιώθουν και τους νιώθουμε, πρωταγωνιστές που έρχονται από άλλες εποχές, χαρακτήρες που αναπνέουν μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, πρόσωπα με την πατίνα εκείνη που με τόσους κόπους έχει εναποθέσει ο χρόνος. Άνθρωποι που αστράφτουν ματωμένοι. Ο Alpha πιστός στη δυνατή μυθοπλασία, τις υψηλού επιπέδου παραγωγές και τις συναρπαστικές ιστορίες μας προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Συναισθήματα που εναλλάσσονται, εικόνες που τρέχουν και μας κατοικούν, λέξεις που μας αγγίζουν την καρδιά. Νοσταλγία, συγκίνηση, γέλιο και δράμα. Ρεαλισμός και ποίηση. Έρωτας, μυστικά, ανατροπές αλλά και η λοξή ματιά και η χιουμοριστική πλευρά της ζωής μας. Λίγο ροζ, λίγο γκρίζο. Ίσως από τη χαραμάδα και κάποιο σκοτάδι αλλά πάντοτε φως. Πολύ φως. Οι πιο δυνατές ιστορίες ζωντανεύουν στον Alpha!

Alpha people

Οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν το πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και το infotaintment: η Σταματία Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Τατιάννα Στεφανίδου τις καθημερινές αλλά και ο Νίκος Μάνεσης, η Ναταλία Γερμανού και ο Άκης Πετρετζίκης τα Σαββατοκύριακα, ο καθένας από το «πόστο» του και την ιδιότητά του κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.