Viral το VIDEO με τον τρόπο κάλυψης του δυστυχήματος στα Τέμπη από τα ελληνικά ΜΜΕ

Viral το VIDEO με τον τρόπο κάλυψης του δυστυχήματος στα Τέμπη από τα ελληνικά ΜΜΕ

Ξεχειλίζει η απογοήτευση των πολιτών

Ένα βίντεο με μάλλον άστοχες (αν δεν είναι άλλο το επίθετο που αρμόζει) δηλώσεις και τοποθετήσεις δημοσιογράφων, τις τελευταίες ημέρες και όσο διαρκεί αυτό το Εθνικό Πένθος για ένα δυστύχημα στα Τέμπη που ήταν προδιαγεγραμμένο και κανείς δεν θέλησε να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα social media αισθάνονται αγανάκτηση από τον τρόπο που ορισμένα μέσα και δημοσιογράφοι επιλέγουν να μεταδώσουν μια είδηση, αλλά και τα βεβιασμένα συμπεράσματα που σπεύδουν να βγάλουν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για ένα από τα φονικότερα δυστυχήματα στη χώρα και το πιο σοβαρό στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας από την έναρξη λειτουργίας του.

Το σατιρικό μέσο Luben, συγκέντρωσε ορισμένες από τις πιο αδιανόητες δηλώσεις και οι χρήστες των social media φαίνεται πως μοιράστηκαν με ταχύτητα αστραπής το συγκεκριμένο κολάζ. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μόνο στο YouTube, περισσότερες από 410 χιλιάδες θεάσεις σε μία ημέρα, ενώ δεκάδες είναι οι αναπαραγωγές αποσπασμάτων του και σε Stories στο Instagram, αλλά και στο TikTok.