Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Αν ρωτούσα για την σεξουαλικότητα, δεν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;» (VIDEO)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Αν ρωτούσα για την σεξουαλικότητα, δεν θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;» (VIDEO)

Έξαλλος ο παρουσιαστής

Τη συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα στο περιοδικό Antivirus σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ξεσπώντας σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο ηθοποιός.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι παρουσιαστές δεν μπορούν να κάνουν ερωτήσεις για την σεξουαλικότητα τους συνεντευξιαζόμενους, ενώ το περιοδικό έχει αυτή τη δυνατότητα.

«Αν ερχόταν εδώ καλεσμένος ο Ορέστης Τζιόβας και του έκανα την ερώτηση “θέλω να μου αποκαλύψεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό”, πείτε μου, την επόμενη ημέρα θα είχα δουλειά στην τηλεόραση ή θα με είχαν κρεμάσει χειροπόδαρα στο Σύνταγμα;».

Γιατί δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτή την ερώτηση; Γιατί σε ένα περιοδικό επιτρέπεται να κάνει μια τέτοια ερώτηση, που για όλους εμάς τους υπολοίπους είναι απαγορευμένη;».

«Βλέπετε την υποκρισία της κοινωνίας ότι σε κάποια μέσα και κάποιους συναδέλφους επιτρέπεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Σε κάποιους άλλους, ρατσιστικά, απαγορεύεται να κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν είναι αυτός ένας ρατσισμός; Δεν είναι μια αδικία;», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Βίντεο: Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα