«Η χώρα ήταν γονατισμένη και αυτή το έπαιζε αμαρτία με το μήλο» – Ξέσπασε για την Καϊλή ο Βερύκιος (VIDEO)

«Η χώρα ήταν γονατισμένη και αυτή το έπαιζε αμαρτία με το μήλο» - Ξέσπασε για την Καϊλή ο Βερύκιος (VIDEO)

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος σχολιάζει το διαφημιστικό της Εύας Καϊλή το 2013

Ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος σχολίασε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» το διαφημιστικό  της ευρωβουλευτού, Εύας Καϊλή το 2013, στο οποίο η ίδια πόζαρε ως μοντέλο μαζί με ένα μήλο.

«Εδώ η κοπέλα με έναν ανενδοίαστο τρόπο το 2013 που η χώρα ήταν γονατισμένη από τα μνημόνια, με το πιστόλι του Σόιμπλε πάνω στον κρόταφο, εκείνη πήγαινε και έκανε μία διαφημιστική καμπάνια με το όνομά της», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.




 

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε:

«Έπαιζε με το όνομα και με την αμαρτία και με το μήλο στον ανεμιστήρα, που αυτά τα πλάνα κάνουν τον γύρω του κόσμου και λέω “ρε γαμώτο το 2013 πώς είχες αυτό το κουράγιο, αυτό το κουράγιο κοπέλα μου να κάνεις μία τέτοιου είδους προσωπική διαφήμιση επί της ουσίας, καμπάνια.

Εδώ ο κόσμος ήταν γονατισμένος κάτω».

Το «προφητικό» βίντεο

Ένα «προφητικό» βίντεο με την Εύα Καϊλή από το 2014 έφερε στην επιφάνεια η γερμανική εφημερίδα Bild, τονίζοντας συμβολισμούς που προκύπτουν από το μήλο που κρατά στα χέρια της η τέως πλέον αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Όπως γράφει η Bild, «η Εύα Καϊλή ποζάρει ως μοντέλο μαζί με ένα μήλο», κάτι που αποτελεί βιβλικό συμβολισμό του πειρασμού και της αμαρτίας. «Δάγκωσε το μήλο και άφησε τον εαυτό της να εκδιωχθεί από τον “Παράδεισο της Ευρωπαϊκής Ένωσης”;».

Όπως συνεχίζει το κείμενο της γερμανικής εφημερίδας, «οι όμορφες εικόνες μοιάζουν με προφητικές…».

«Μέσα σε μια νύχτα έγινε διάσημη σε όλη την Ευρώπη», αναφέρει η Bild. Αυτό διότι η 44χρονη Εύα Καϊλή βρίσκεται στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου, εκ των μεγαλύτερων στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Το 2014 μπήκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω ενός ενδιάμεσου σταθμού στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ έγινε μία από τις αντιπροέδρους την ίδια χρονιά. Ακόμα και τότε, όμως, η Καϊλή δεν φαινόταν να έχει την αγνή αθωότητα της βιβλικής Εύας, προτού εκδιωχθεί από τον παράδεισο».