Maestro: Υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Γιάννη Τσορτέκη -«Δίνει ρεσιτάλ ακόμη και νεκρός»

Maestro: Υποκλίθηκαν στο ταλέντο του Γιάννη Τσορτέκη -«Δίνει ρεσιτάλ ακόμη και νεκρός»

Καθήλωσε το τελευταίο επεισόδιο

Ο πρώτος κύκλος του Maestro ολοκληρώθηκε, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις της αναμφισβήτητα πιο πολυσυζητημένης σειράς της σεζόν.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι ερμηνείες των ηθοποιών και η δημιουργική ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποθεώθηκαν. Εχθές, για μία ακόμη φορά, οι ηθοποιοί κέντησαν με το ταλέντο τους και αποθεώθηκαν από τους τηλεθεατές.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ξετυλίχθηκε η δολοφονία του Χαράλαμπου. Μπορεί να ήξεραν ότι ο ήρωας πέθαινε με τους πρωταγωνιστές να εμπλέκονται στον φόνο, ωστόσο, μέχρι εχθές κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη.

Σπύρος κι ο Αντώνης πήγαν μία βόλτα, εξασκώντας το στόχο τους με όπλο και περνώντας τρυφερές στιγμές μαζί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μόνο που το άγρυπνο μάτι του Χαράλαμπου τους παρακολουθούσε και σε ανύποπτο χρόνο εισέβαλε στο σημείο, χτυπώντας άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον συνθλίψει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης μέσα στην απόγνωσή του τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ορέστης, Φάνης και Αλεξάνδρα φρόντισαν ώστε το πτώμα να εξαφανιστεί, πετώντας το στη θάλασσα, ωστόσο, αυτό εμφανίστηκε στην επιφάνεια. Πόσο καιρό θα μείνει κρυφός ο θάνατος του Χαράλαμπου; Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Όλα αναμένεται να απαντηθούν στον νέο κύκλο.

Το Twitter παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το τελευταίο επεισόδιο του Maestro και χειροκρότησε τον Γιάννη Τσορτέκη για την ερμηνεία του.