Maestro-spoiler: Η στιγμή που μαθαίνουμε ποιος είναι ο Ορέστης -«Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο»

Maestro-spoiler: Η στιγμή που μαθαίνουμε ποιος είναι ο Ορέστης -«Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο»

Τι θα δούμε την επόμενη Πέμπτη

Την ιστορία του Ορέστη, του δασκάλου μουσικής που έφτασε στους Παξούς, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επόμενο επεισόδιο του Maestro.

Στο podcast της δημοφιλούς σειράς του Mega, αμέσως μετά από το επεισόδιο της Πέμπτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Φάνης Μουρατίδης, μίλησαν για όλα όσα είδαμε.

Λίγο πριν το τέλος του podcast, ο δημιουργός αναφέρθηκε στο επόμενο επεισόδιο στο οποίο ο ήρωάς του θα διηγηθεί την ιστορία του.

«Το 6ο επεισόδιο είναι πολύ διαφορετικό. Φέρνει την ιστορία του Ορέστη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από πού έρχεται, ποιος είναι, τι έχει περάσει, πόσο μαύρες περιοχές έχει και αυτός. Και αυτός δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου»

«Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο από τα υπόλοιπα. Είναι σαν μια ανεξάρτητη ταινία μεσα στο Maestro», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι η ιστορία ξεκινά από το 1995.

Από την πλευρά του ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε ότι είναι ένα «καταπληκτικό επεισόδιο».

«Σαν να έρχεται ξαφνικά μια άλλη ταινία, ένα επεισόδιο από κάπου αλλού, μπαίνει εκεί μέσα, ξελογιάζει την κατάσταση και μετά μας βάζει στο άλλο επεισόδιο, έχοντας δει ένα τεράστιο κομμάτι πουήταν άγνωστο και βλέπουμε την πραγματική διάσταση του Ορέστη», πρόσθεσε.