GNTM5: Το «μακελειό» και η σέξι δοκιμασία που… έστειλε σπίτι του ένα μοντέλο

GNTM5: Το «μακελειό» και η σέξι δοκιμασία που... έστειλε σπίτι του ένα μοντέλο

Ένταση στο πλατό

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στα κορίτσια του GNTM, με αφορμή τη φωτογραφία της Ραφαέλας. Η Βικτώρια, η οποία, της είχε δώσει disadvantage χαρακτήρισε άσχημα το αποτέλεσμα της φωτογραφίας της λέγοντας πως είναι πρόστυχη η πόζα της.

Η Ραφαέλα αντέδρασε έντονα αναφέροντας πως είναι πολύ κακό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Αν και μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Βικτώρια της ζήτησε συγγνώμη η Ραφαέλα ήταν ανένδοτη. Τελικά η μοίρα τα έφερε έτσι, που τελικά η Ραφαέλα πήρε την καλύτερη φωτογραφία προς απογοήτευση ορισμένων κοριτσιών.

Η Ειρήνη δεν το άφησε ασχολίαστο αναφέροντας: «Τώρα που η Ραφαέλα έχει στα χέρια της τα disadvantage, θα γίνει μακελειό»

Τις λιγότερο καλές επιδόσεις είχαν η Αλεξία και η Ζωή. Η Βίκυ Καγιά, πολύ απογοητευμένη με τα δύο κορίτσια που στέκονταν μπροστά της ως ‘’bottom two’’, είπε ότι οι φωτογραφίες τους ήταν όχι καλές και παρόμοιες μεταξύ τους.

«Συμφωνήσαμε όλοι οι κριτές ότι η ευκαιρία θα δοθεί στην Αλεξία. Βρε Ζωή, μοντέλο χωρίς έκφραση δε γίνεται! Ίσως σου κάνει καλό που φεύγεις» είπε η παρουσιάστρια στη διαγωνιζόμενη η οποία είπε ότι θα σταθεί δυνατή και δεν έριξε ούτε δάκρυ για την αποχώρησή της.

«Εννοείται πως στεναχωριέμαι που φεύγω γιατί θεωρώ ότι τελειώνει γρήγορα το ταξίδι μου απλά ελπίζω πως θα έρθω στις επιστροφές» είπε στην κάμερα του GNTM η Ζωή έχοντας την ελπίδα πως θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας.