Ζέτα Μακρυπούλια: Φήμες για αποχώρηση από τον ANT1

Ζέτα Μακρυπούλια: Φήμες για αποχώρηση από τον ANT1

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης είναι αναμφισβήτητα η Ζέτα Μακρυπούλια.

Εδώ και χρόνια, η παρουσιάστρια κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από το Ρουκ Ζουκ, το οποίο συνεχίζει να κυριαρχεί στη μεσημεριανή ζώνη. Μπορεί, λοιπόν, πολλοί να θεωρούν ότι η πορεία της Ζέτας Μακρυπούλια είναι δεδομένη στον ANT1, ωστόσο, το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου αποκαλύπτει μια διαφορετική διάσταση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα”, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχθεί κάποιες κρούσεις από μεγάλο κανάλι, που η Κατερίνα Καινούργιου άφησε να εννοηθεί πως είναι το MEGA, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του πιθανότατα για τηλεπαιχνίδι.

Παράλληλα, υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την πλευρά της προς την παραγωγή του Ρουκ Ζουκ που την κάνει να σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισής της, καθώς ο παραγωγός της τα προηγούμενα χρόνια βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο δυναμικό του MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Θοδωρή Κυριακού, ενώ να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του Ρουκ Ζουκ ανήκουν στον ΑΝΤ1 παράμετρος που καθιστά αδύνατη την εξολοκλήρου μεταφορά του σε άλλο σταθμό, τουλάχιστον την παρούσα χρονική στιγμή.