Η Μαρία Κορινθίου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα -Όλες οι πληροφορίες (VIDEO)

Η Μαρία Κορινθίου για την υπόθεση απόπειρας βιασμού: Είχαμε δικαστήριο, αντιμετώπισα τον έναν κατηγορούμενο

Αναμένεται να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, και όπως όλα δείχνουν η Μαρία Κορινθίου παίρνει τη θέση της και εντάσσεται στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Παρασκευής, δίχως να αποκαλύπτει όνομα.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο znews αποκάλυψε το όνομα: Μαρία Κορινθίου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου: Η άμεση παραδοχή

Η ηθοποιός συνάντησε την κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ANT1.

«Θα κάνετε πρωινό;», ρωτήθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία αφού αναστέναξε, είπε: «Δόξα τον Θεό. Θα στο πω διπλωματικά. Είμαι πολύ ευγνώμων, όπου μιλάω είμαι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί. Εγώ αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός και αγάπη. Δόξα τον Θεό γίνονται κάποιες προτάσεις. Είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και τις κατάλληλες συνθήκες».