Τριανταφυλλόπουλος για Τράγκα: «Οταν πεθάνω εγώ να δείτε περιουσιακά στοιχεία…» (VIDEO)

Τριανταφυλλόπουλος για Τράγκα: «Οταν πεθάνω εγώ να δείτε περιουσιακά στοιχεία...» (VIDEO)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό την κοινή γνώμη.

Αρχικά, μιλώντας στο ΟΡΕΝ, αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι ίδιοι άνθρωποι που τους έδιναν ασυλία, τώρα δηλώνουν έκπληκτοι».




 

Οσον αφορά το κίνημα meetoo είπε: «Κανένα κίνημα δεν ήταν σοβαρό στην Ελλάδα, από το ΠΑΣΟΚ, μέχρι το meetoo, ασχολήθηκε πολύ με την υπόθεση της Μπεκατώρου, αλλά καθόλου με της Μπίκα γιατί ο σπόνσορας ήταν ισχυρός».

Για τις αποκαλύψεις για τα περιουσιακά στοιχεία του Τράγκα είπε μεταξύ άλλων: «Σιγά, όταν πεθάνω εγώ να δείτε περιουσιακά στοιχεία, του Τράγκα θα είναι ρέστα. Δυστυχώς ο Γιώργος ακολούθησε μια άλλη σχολή, λυπάμαι που το λέω τώρα, γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη του είχε απαγορεύσει να βγαίνει. Την δεκαετία του 60′ είχαμε τους πολιτικούς τραμπούκους, μετά αποκτήσαμε τους τηλεοπτικούς τραμπούκους, τώρα έχουμε τους ιντερνετικούς τραμπούκους.

Ο Τράγκας ακολουθούσε μια άλλη σχολή, του άρεσαν δήθεν οι αποκαλύψεις, όμως τα θέματα τα έκρυβε κάτω από το τραπέζι, όμως τα θέματα που βάζεις κάτω από το τραπέζι κοστίζουν πάρα πολύ, αν δεν είχε πεθάνει θα έλεγα μια καταπληκτική ιστορία αλλά αφήστε το».