Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Η διάσημη ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας της

H Κέιτ Μπέκινσεϊλ, λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο,έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός νοσηλεύτηκε για περίπου έναν μήνα, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Μπέκινσεϊλ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα, ενώ κάθεται σε μια καρέκλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, μεταξύ άλλων, έριξε αιχμές κατά της εφημερίδας Daily Mail και των δημοσιευμάτων που γράφει για την ίδια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τώρα που έχω την προσοχή σας . Θα μπορούσατε παρακαλώ όλοι να ευχηθείτε στον @stu_clarke_ χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλιά του. Δεν έχετε ιδέα τι περνάνε οι άνθρωποι . Η καλοσύνη βοηθάει . Και γεια σας, daily mail – παρακαλώ απολαύστε το να λέτε ότι είμαι μια πόρνη που αναζητά την προσοχή . Να πάτε να γα***είτε . Χρόνια πολλά Stu. Σου υπόσχομαι ότι θα γίνουν καλύτερα».

Δείτε την ανάρτηση

Στις 17 Απριλίου, σε ένα βίντεο που ανέβασε με τον αγαπημένο της σκύλο από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, η Μπέκινσεϊλ φορούσε μία μπλούζα που έγραφε «Tummy Troubles – Survivor». Στο κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram, έχει φορέσει μάλιστα στον σκύλο της κάποια ψεύτικα πλασικά χέρια που δείχνουν το σήμα της νίκης.

Πολλοί φαν της, συμπέραναν πως η διάσημη ηθοποιός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα, αλλά το ξεπέρασε και επιβίωσε. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έβαλε ένα emoji που συμβολίζει τη δύναμη και μία λευκή καρδιά.