Μαυρικίου: Η Super Κική αμφιβάλλει ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού, μου έστειλε ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα

Μαυρικίου: Η Super Κική αμφιβάλλει ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού, μου έστειλε ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα

«Είπε ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με τη Super Κική, μετά από χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε η instagrammer.

Η κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή της, όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση μάντευαν, τι φύλο είναι το μωρό που περιμένουν σε σχετικό πάρτι που οργάνωσαν. Ο ίδιος βρήκε τις αντιδράσεις της Super Κικής ειρωνικές και μίλησε πριν μερικές μέρες για αυτό, εκφράζοντας το παράπονό του.

Ο ίδιος επανήλθε με νέες δηλώσεις τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, εξηγώντας τον λόγο που τον έκανε να θυμώσει, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η instagrammer «άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι έλαβε μήνυμα από τη Super Κική, που του είπε ότι θα «απαντήσει με τρόπο που δεν θέλει»

Δείτε το βίντεο του «Breakfast@Star»


Πιο αναλυτικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ, γιατί δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, αφήνει αμφιβολίες την ώρα που λέω στο βίντεο ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού. Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια. Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει, αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος».