Ιδέα του Μελισσανίδη η ταινία για τη ζωή του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη! (VIDEO)

Ιδέα του Μελισσανίδη η ταινία για τη ζωή του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη! (VIDEO)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται πίσω από τη ταινία του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη

Το πάθος του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Στέλιο Καζαντζίδη οδήγησε στην ιδέα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του σπουδαίου τραγουδιστή.

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Η σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας γα τον σπουδαίο ερμηνευτή, Κατερίνα Μπέη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον ALPHA.

Ανάμεσα σε όσα είπε για την ταινία, αποκάλυψε ότι ήταν μια ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Η ιδέα ξεκίνησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε δει την ”Ευτυχία” και έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη», είπε στην Ναταλία Γερμανού η σεναριογράφος για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

«Έκανε μια επαφή με την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια κάναμε ένα ραντεβού. Στη συνέχεια μιλήσαμε μεταξύ μας για να δούμε τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και αποφασίσαμε ότι πιο μεγάλη γοητεία έχει το ξεκίνημά του. Πως ένα παιδί που είδε τον μπαμπά του να πεθαίνει επειδή τον έσπασαν στο ξύλο οι Χίτες μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά ο πατέρας της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών», ανέφερε μεταξύ άλλων.