Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή – Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή – Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής, τη Δευτέρα

Μία διαφορετική έναρξη ήταν αυτή της Δευτέρας στο «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ. Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην καρέκλα της, μετά την απώλεια του πατέρα της, και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Θέλοντας να μοιραστεί λόγια αγάπης και σκέψεις, κοίταξε εμφανώς συγκινημένη την κάμερα και είπε στους τηλεθεατές: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα». Ακολούθησαν κάποια δευτερόλεπτα σιωπής, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Να σας κοιτάξω θέλω και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας, την στήριξη σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον… Εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλο – και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε το χρόνο».

Η ομάδα της ήταν, φυσικά, στο πλευρό της για να συνεχίσει η ροή της εκπομπής.

Να σημειωθεί ότι, τις προηγούμενες ημέρες, η άδεια καρέκλα στο στούντιο της εκπομπής είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα από άλλες εκπομπές. «Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τις θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά;», είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε για τους δικούς του λόγους – καλώς ή κακώς – ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο… Είναι επιχειρήσεις τα κανάλια… Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία», είχε επίσης αναφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.