MasterChef: Ράκος με την κατακραυγή των συμπαικτών της η Γεωργία – «Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα;»

MasterChef: Ράκος με την κατακραυγή των συμπαικτών της η Γεωργία - «Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα;»

Λύγισε η Γεωργία στο MasterChef

Στον τάκο του MasterChef με… 10 ψήφους από την ομάδα της μπορντό μπριγάδας βρέθηκε η Γεωργία με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψει για την παραμονή στον διαγωνισμό στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο STAR.

Προτού βρεθεί στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για την έκβαση της ψηφοφορίας με πλήθος αιχμών από τους συμπαίκτες της αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις ικανότητες μου και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη δυσκολία της αντιγραφής του πιάτου. Έχω καλή μνήμη, κρατάω την ψυχραιμία μου και δεν έχω κοπεί μέχρι τώρα ούτε έχω καεί παρόλο για μένα είναι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά και κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα» σημείωσε αρχικά η Γεωργία.

«Δηλαδή η Ειρήνη μού είπε σήμερα «εγώ κοριτσάκι μου έχω κάνει 800 κουβέρ». Το να λέμε όμως ψέματα για να εξυψώσουμε τον εαυτό μας και να μειώσουμε κάποιον άλλον, δεν θεωρώ ότι θα μας πάει εκεί που θέλουμε. Δεν μπορώ να ξεχάσω την συμπεριφορά όλων, μα όλων, που μου έδωσαν 10 ψήφους γιατί, την ώρα που έπαιρνα τις ψήφους, είδα μέχρι και τους κριτές να απορούν. Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη σαν ομάδα για να είμαι ειλικρινής».

«Όσο καλά και να θέλουν σήμερα να μου φερθούν, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη τους συμπεριφορά. Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα και μετά να του λες «θα πας καλά» και τα λοιπά; Εγώ σκέφτομαι ότι, αν δεν τα πάω καλά τις επόμενες ημέρες, πάλι θα βρουν λόγο να με κατηγορήσουν για κάτι γιατί είδα ότι δεν ανέλαβε κανένας τις ευθύνες του στην ομαδική. Δηλαδή τα έριξαν όλα σε μένα» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας στην κάμερα του MasterChef τη νύχτα της Παρασκευής.