The Chase: Οπαδός του Ηρακλή πήγε στο παιχνίδι και ξάφνιασε «Το Βουνό» – «Υπάρχει κι άλλη ομάδα στη Θεσσαλονίκη» (VIDEO)

The Chase: Οπαδός του Ηρακλή πήγε στο παιχνίδι και ξάφνιασε «Το Βουνό» - «Υπάρχει κι άλλη ομάδα στη Θεσσαλονίκη» (VIDEO)

Ο Ηρακλής στο The Chase

Ένας φίλος του Ηρακλή δοκίμασε τις γνώσεις του στο σημερινό επεισόδιο του The Chase.

O Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη πήγε στο The Chase για να δοκιμάσει τις γνώσεις του και να διεκδικήσει μαζί με τους συμπαίκτες του ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Ο παίκτης αρχικά είπε ότι έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Πυλαία, αλλά τατ τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αν κατάφερνε να κερδίσει τα χρήματα, θα τα αποταμίευε για το μέλλον της μικρής του κόρης. Αφού απάντησε σωστά σε αρκετές ερωτήσεις, βρέθηκε μπροστά στο «Βουνό».

«Το Βουνό», κατά κόσμον Βασίλης Φασιάς, αφού καλωσόρισε τον παίκτη, τον ρώτησε αν είναι ΠΑΟΚτζης. Αφού πήρε αρνητική απάντηση, τον ρώτησε αν είναι Αριανός, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Υπάρχει κι άλλη ομάδα στη Θεσσαλονίκη».

Αν και αρχικά ξενέρωσε το «Βουνό» με την απάντηση του Δημήτρη, στη συνέχεια σημείωσε ότι ο Ηρακλής είναι μια από τις αγαπημένες του ομάδες.