Με αφορμή το χωρισμό του Neymar θυμηθήκαμε δέκα από τα πιο διάσημα σεξουαλικά ατοπήματα ασυγκράτητων συναδέλφων του

Ο Νεϊμάρ θα γίνει μπαμπάς - Οι ΦΩΤΟ με την σύντροφό του

Ο Βραζιλιάνος απάτησε τη μητέρα του δεύτερου παιδιού του 92 φορές-ούτε καν 100 θα μπορούσε να πει κανείς

Γράφει η Έλενα Φάκου

Ο Neymar και η Μπρούνα Μπιανκάρντι, μετά από συμφωνίες περι απιστίας, όρους, υποσχέσεις, συγχωροχάρτια, απολογητικές αναρτήσεις και οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram τελικά χώρισαν, καθώς ο Βραζιλιάνος απάτησε 92 φορές μετρημένες μία προς μία τη μητέρα του δεύτερου παιδιού του. Μάλλον η Μπρούνα Μπιανκάρντι, κατάλαβε λίγο πριν ο σύντροφός της σβήσει 100 κεράκια στην τούρτα της απιστίας, ότι ο Neymar έχει μια ακατανίκητη αδυναμία στις γυναίκες, την οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν προς όφελος της σχέσης τους και έτσι ο χωρισμός τους ήταν μια κοινή απόφαση που ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Ας κάνουμε ένα flashback σε δέκα πολύ διάσημους ποδοσφαιριστές που είχαν τα δικά τους προβλήματα με την απιστία:

10) Ashley Cole (2010)

Ο άσος της Chelsey, Αshley Cole, τα είχε φαινομενικά όλα: Φορούσε μια βαριά φανέλα, αγωνιζόταν για το εθνόσημο και ήταν παντρεμένος με μια pop star, την τραγουδίστρια των Girls Aloud, Sheryl Cole από το 2006 ως το 2010. Kάτι σαν τους Beckham’s  δηλαδή αλλά μερικά σκαλοπάτια πιο κάτω. Μετά από πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις η σύζυγός του τον χώρισε αφού τον έπιασε να στέλνει dick pics σε ένα μοντέλο.

9) Ronaldo (2008)

O Ronaldo των Galacticos αφού άφησε την επίσημη σύντροφό του στο σπίτι, κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τρεις τρανς sex workers, με τις οποίες σε κάποια φάση ξεκίνησε να τσακώνεται επειδή ισχυρίστηκε πως δεν είχε καταλάβει ότι ήταν τρανσέξουαλ και εκείνες του ζητούσαν χρήματα για να μην μιλήσουν στον Τύπο. Η αστυνομία του Ρίο ανέφερε: “Ο Ronaldo παραδέχεται τα γεγονότα. Είπε ότι ήθελε απλώς να διασκεδάσει, αυτό δεν είναι έγκλημαενώ ο επιθετικός είπεαυτό θα στιγματίσει τη ζωή μου για πάντα“. Υπερβολές.

8) Oliver Kahn (2003)

O τερματοφύλακας της Mπάγερν Μονάχου Oliver Kahn προκάλεσε ομαδική οργή στη Γερμανία, όταν εγκατέλειψε την ετοιμόγεννη σύζυγό του για να το σκάσει με τo party animal Verena Kerth. Οι δυο τους είχαν χαρακτηριστεί ως η γερμανική απάντηση στους Beckham’s λόγω της συνήθειάς τους να φορούν ασορτί ρούχα.Ο Uli Hoeness της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ότι ήθελε να ξεράσει όταν άκουσε για το σκάνδαλο το οποίο είχε κοστίσει αρκετά στον παίκτη όσον αφορά τη δημοφιλία του. 

7) Olivier Giroud (2014)

O Olivier Giroud μάλλον δεν θα είχε διαρρεύσει ότι απίστησε, αν η Celia Kay δεν τον είχε φωτογραφήσει με το εσώρουχο και δεν είχε διοχετεύσει τη φωτογραφία στη δημοσιότητα. Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τον τιμώρησε, αφού ο Olivier Giroud ζήτησε συγγνώμη τόσο από τη σύζυγό του όσο και από τους συμπαίκτες του, επειδή φώναξε μια γυναίκα στο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσε με την ομάδα. Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε: “Είναι ένα εσωτερικό θέμα, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω δημοσίως γιατί σέβομαι την ιδιωτική του ζωή“.

6) John Terry (2010)

Όταν ο John Terry παντρεύτηκε την Toni Pool το 2007, είχε πει: Συμπεριφέρθηκα άσχημα και κοιμήθηκα με κορίτσια πίσω από την πλάτη της και αυτό δεν είναι σωστό. Τα ξέρει όλα αυτά τώρα και προχωράμε. Δεν πρόκειται να την απατήσω ποτέ ξανά“. To 2010 όμως την απάτησε ξανά με την Vanessa Perroncel, σύντροφο του συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας Wayne Bridge κάτι που του κόστισε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η Vanessa Perroncel εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι  δεν συνέβη ποτέ, και η Toni Poole το αποσιώπησε.

5) Wayne Rooney

Η αδυναμία του Wayne Rooney στις sex workers ήταν γνωστή από την αρχή του γάμου του με την Coleen Rooney το 2008. Αυτή την συνήθειά του δεν την έκοψε ποτέ και η escort Jennifer Thompson ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες της 1. 200 λίρες τη βραδιά, σύμφωνα με την Telegraph, ενώ η Coleen ήταν έγκυος στον γιο τους, Kai. Oι απιστίες του Wayne Rooney περιελάμβαναν εκτός από πόρνες και γυναίκες με τις οποίες σύναπτε παράλληλα εξωσυγυζικές σχέσεις με τον Sir Alex Ferguson να παίρνει τα μέτρα του.

4) Ryan Giggs (2011)

O άσος της Manchester United παντρεύτηκε το 2007 τη Stacey Cook και όλα έδειχναν cool μέχρι που διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι την απατούσε με την παίκτρια του Big Brother Imogen Thomas. Γι αυτή την απιστία του η σύζυγός του τον συγχώρεσε, μέχρι που το 2011 ο Ryan Giggs απάτησε ξανά τη γυναίκα του με τη νύφη του Natasha η οποία ήταν παντρεμένη με τον αδερφό του Rhodri που τότε ήταν μάνατζερ της Σάλφορντ Σίτι.

3) Franck Ribéry (20o9) 

Ο Γάλλος διεθνής και αστέρας της Μπάγερν Μονάχου Franck Ribéry ήταν ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας: ήταν τόσο αφοσιωμένος στη σύζυγό του Wahiba που προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ πριν την παντρευτεί, και οι δύο τους έχουν δύο παιδιά μαζί. Όμως το 2010, ένα υποτιθέμενοδώρο γενεθλίωνγια τον Ribéry κατέληξε σε μεγάλο σκάνδαλο. Ο Ribéry, μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας Karim Benzema και Sidney Govou, κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με την ανήλικη συνοδό πολυτελείας Zahia Dehar  Σε περίπτωση καταδίκης, ο Ribéry θα αντιμετώπιζε πρόστιμο 40. 000 λιρών και έως και τρία χρόνια φυλάκισης. Tελικά δεν καταδικάστηκε.

2) Franz Beckenbauer

Ακόμη και ο Der Kaiser βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ως έφηβος, ο Franz Beckenbauer αποκλείστηκε από την ομάδα νέων της Δυτικής Γερμανίας, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε αφήσει έγκυο την επί χρόνια φίλη του, αλλά δεν την παντρευόταν. Αργότερα  κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη δεύτερη σύζυγό του, παραδέχτηκε στη σύζυγό του ότι είχε αφήσει έγκυο μια άλλη γυναίκα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Μπάγερν Μονάχου. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την ερωμένη του Heidi Burmester.

1) Thierry Henry

Ο Thierry Henry  τα είχε όλα στις αρχές των ‘00: μια πανέμορφη σύζυγο την Claire Merry, μια κόρη, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Άρσεναλ και ένα σπίτι στο Χάμπστεντ. Στη συνέχεια, όμως, λίγο καιρό αφότου έφτασε στη Βαρκελώνη, αυτός και η γυναίκα του χώρισαν, με αιτία,  τηνπαράλογη συμπεριφορά” η οποία δεν ήταν τίποτε άλλο από την εξωσυζυγική του σχέση με την make up artist Sadie Hewlett,που τον έκανε να χάσει τη γυναίκα του και τα 8 εκατομμύρια λίρες που του πήρε ως διακανονισμό για το διαζύγιο.

 

Με αφορμή το χωρισμό του Neymar θυμηθήκαμε δέκα από τα πιο διάσημα σεξουαλικά ατοπήματα ασυγκράτητων συναδέλφων του

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.