Οι οπαδοί στο Wimbledon κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα “Quiet Space” που διαθέτει το γήπεδο

Οι οπαδοί στο Wimbledon  κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα "Quiet Space" που διαθέτει το γήπεδο

Ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε το μπάσκετ: Το τένις αποδείχθηκε το άθλημα με τους πιο ξαναμμένους θεατές

Γράφει η Έλενα Φάκου

Όταν ακούει κάποιος το όνομα Wibledon, κάνει αμέσως συνειρμό με το πιο γνωστό και το πιο παλιό πρωτάθλημα τένις, την φινέτσα και το κύρος. Ξεκινάει στο τέλος Ιουνίου και ολοκληρώνεται ως τον Ιούλιο. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο  Wibledon της Αγγλίας. Παρόλο που δεν το περίμενε κανείς, ακριβώς εκεί, σε αυτό το πολύ fancy event, που όλα θα περίμενε κανείς να είναι “comme il faut” και ίσως συντηρητικά, οι οπαδοί έκαναν την ανατροπή και μετέτρεψαν το θεσμό σε ένα ασταμάτητο sex party στο οποίο κάνουν αχαλίνωτο σεξ χρησιμοποιώντας κρυφά τις νέες αίθουσες “Quiet Space” που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις σύμφωνα με τη NYPost- οι οποίες πάντως δεν δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την αρχική ιδέα γι αυτό το σκοπό.

Οι οπαδοί στο Wimbledon  κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα "Quiet Space" που διαθέτει το γήπεδο

Αυτά τα δωμάτια τα οποία ονομάζονται “Quiet Space” σχεδιάστηκαν με το σκεπτικό να αποτελούν “ένα χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποσυρθούν για μια στιγμή ιδιωτικού διαλογισμού, προσευχής ή περισυλλογής ή απλά για να ξεφύγουν από τα πλήθη γύρω από το χώρο και να ηρεμήσουν από τη φασαρία, σύμφωνα με ένα φυλλάδιο που δόθηκε στους επισκέπτες του Wimbledon, όπως αναφέρει ο Guardian. Παρόλες τις προθέσεις των κατασκευαστών να ηρεμήσει κάποιος μέσα σε αυτά τα “ησυχαστήρια”, οι θεατές, άνδρες και γυναίκες, δεν σταματούν να τα χρησιμοποιούν για να κάνουν σεξ. Και αυτό όχι μόνο διέρρευσε, αλλά κατά τα φαινόμενα είναι πλέον και ανεξέλεγκτο.

Οι οπαδοί στο Wimbledon  κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα "Quiet Space" που διαθέτει το γήπεδο

“Οι αίθουσες ησυχίας μας αποτελούν σημαντικό μέρος των προσπαθειών μας να διασφαλίσουμε ότι το Wimbledon είναι για όλους, δήλωσε εκπρόσωπος του All England Club στη NYPost. Αν και δεν θέλησε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους ήσυχους  αυτούς χώρους για να παίζουν μεμπάλες εκτός γηπέδου τένις, ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι τα στελέχη θα ήθελαν οι χώροι να χρησιμοποιούνται με τον τρόπο που προορίζονταιΣύμφωνα με την Telegraph, η Sally Bolton, διευθύνουσα σύμβουλος του All England Lawn Tennis Club, δήλωσε: Αν οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο για να προσευχηθούν, είναι ο ήσυχος χώρος γιαυτό. Υπάρχει η δυνατότητα να θηλάσετε εκεί μέσα. Αλλά, επιδιώκουμε να χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο“. 

Οι οπαδοί στο Wimbledon  κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα "Quiet Space" που διαθέτει το γήπεδο

Οι θεατές ωστόσο  φαίνεται ότι δεν έχουν ιερό και όσιο και οι χρήστες του X δε σταματούν να τρολάρουν την κατάσταση γράφοντας:  Ζητούν από τους οπαδούς του τένις να σταματήσουν να πηδιούνται ανελέητα στις αίθουσες προσευχών στο Wibledon αλλά ποιος δεν ήθελε να ευχαριστήσει τον Θεό κατά τη διάρκεια του σεξ; Ένας άλλος χρήστης του Χ σχολίασε: Αυτό δείχνει πόσο βαρετό είναι το τένις.” Όπως και να έχει, μάλλον ο αρχικός σχεδιασμός δεν είχε υπολογίσει πως σε ένα γήπεδο το να διαθέσεις μερικά απομονωμένα δωμάτια στους θεατές, θα τους ιντριγκάρει στο να κάνουν κάτι πιο ενδιαφέρον από το να προσευχηθούν. Ακόμη κι αν βρίσκονται μέσα σε ένα σοβαροφανές γήπεδο τένις.

 

Οι οπαδοί στο Wimbledon  κάνουν ασταμάτητα σεξ στα λεγόμενα "Quiet Space" που διαθέτει το γήπεδο

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.