Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε

Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε

Γιατί στο σεξ τελικά χωράνε οπαδικά

 

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚτζής είναι οπαδός που ευδοκιμεί συνήθως στη βόρεια Ελλάδα, δύσκολα θα τον πετύχεις από τη Λάρισα και κάτω αλλά είναι ένας κιμπάρης εραστής. Θα τα δώσει όλα, ακόμη κι αν στο τέλος καταλήξει με ορό αφυδατωμένος μετά από έξι συνεχόμενες ώρες σεξ με μια γυναίκα: χαλάλι της. Βέβαια, στην καρδιά του πάντα την πρώτη θέση θα την έχει ο ΠΑΟΚ, εξ’ ου και το  σχετικό σύνθημα “ΠΑΟΚ κι ας μην γ@μήσω ποτέ”. Αν ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει μία περίπτωση να χάσει αγώνα για να κάνει σεξ, ο ΠΑΟΚτζής θα προτιμήσει να χάσει τη ζωή του από το να χάσει ματς του Δικεφάλου του Βορρά. Είναι πολύ χύμα και περιπετειώδης τύπος στο σεξ, προτιμά τους εξωτερικούς χώρους για να συνευρεθεί με μια γυναίκα όπως αυτοκίνητα, παραλίες, τουαλέτες και πάντα είναι έτοιμος να κεράσει μπουγάτσα ή μαλαματίνα πριν ή μετά την ερωτική επαφή. Είναι φιλότιμος, ανοιχτόκαρδος, δοτικός, αρκετά άγριος στο σεξ αλλά πάντα με σεβασμό και περισσότερο λειτουργεί με το ένστικτό του. Δεν πολυαναλύει τα πράγματα, απλά τον οδηγεί το πάθος της στιγμής και η καύλ@ που αισθάνεται.

ΑΡΗΣ

Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά σε αντίθεση με το σύνθημα “Δεν έχω σπίτι, δεν έχω δουλειά, δεν έχω γκόμενα, δεν έχω λεφτά” ο οπαδός του Άρεως τα έχει όλα. Το μόνο που ίσως του λείπει πολύ είναι κανένας τίτλος στο ποδόσφαιρο, αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Ο Αρειανός είναι easy going τύπος, δεν μανουριάζει, δεν δυσανασχετεί, δίνει και παίρνει χρόνο, θέλει να επεκτείνει τους ορίζοντές του, να γίνεται καλύτερος και τον ενδιαφέρει να αναβαθμίζει τη σεξουαλική του ζωή γι αυτό ψάχνει και ενημερώνεται. Είναι ο οπαδός που θα κρατήσει την προσωπική του ζωή πιο ιδιωτική από οποιονδήποτε άλλον. Δεν θα μιλήσει, ούτε θα εκθέσει τη σύντροφό του σε τρίτους. Του αρέσουν οι “δύσκολες αποστολές” και τα περίεργα, καινούρια και ιδιαίτερα πράγματα στο σεξ, είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και συνεπής εραστής. Μια γυναίκα θα περάσει πολύ καλά με έναν Αρειανό. Είναι ίσως ο μοναδικός που θα θυσιάσει να δει  ένα μεγάλο κρίσιμο ντέρμπι για να πάει να δει μαζί της μια ταινία στον κινηματογράφο και μάλιστα θα το κάνει χωρίς να δυσανασχετήσει. Είναι husband material.

 

 

Πες μου τι ομάδα είσαι και θα σου πω πως σκοράρεις στο σεξ- Επειδή εσείς το ζητήσατε

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.