Πες μου τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγείς και θα σου πω αν απατάς τη σύντροφό σου

Πες μου τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγείς και θα σου πω αν απατάς τη σύντροφό σου

Τι οδηγούν οι πιστοί και τι οι άπιστοι;

Γράφει η Έλενα Φάκου

Το ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος αποτελεί και σύμβολο του οικονομικού και κοινωνικού του στάτους είναι μάλλον κάτι δεδομένο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι να υποπέσει στην αντίληψη μας η παρακάτω έρευνα, την οποία πραγματοποίησε μια πολύ δημοφιλής ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, είναι ότι οι άνδρες που είναι πιο επιρρεπείς προς την απιστία, οδηγούν και συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτου, ενώ όσοι δεν είναι επιρρεπείς κάποιες άλλες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η ιστοσελίδα Illicit Encounters που είναι dating application και website για παντρεμένους και δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία, πραγματοποίησε μια έρευνα που αφορούσε στα 800000 μέλη της τα οποία ρώτησε αν θα χαρακτήριζαν τον εαυτό τους άπιστο αλλά και τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνδρες που απάντησαν ότι είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, οδηγούσαν αυτοκίνητα μάρκας Audi σε ποσοστό 22,21% το οποίο ήταν το υψηλότερο.

Πες μου τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγείς και θα σου πω αν απατάς τη σύντροφό σου

Στην αμέσως επόμενη θέση βρίσκονται άλλες premium μάρκες γερμανικών αυτοκινήτων: η BMW με 13,79% (ήταν πρώτη σε προηγούμενες μετρήσεις), η Mercedes με 8,73% και η Volkswagen με 5,74%. Με λίγα λόγια, αν ο άνδρας οδηγεί γερμανικό και ακριβό αυτοκίνητο  τότε το πιθανότερο είναι να του αρέσει να ξενοκοιτάει. Ίσως βέβαια, να ισχύει και ο αντίστροφος κανόνας: Να απιστεί επειδή οι γυναίκες εντυπωσιάζονται περισσότερο από τα πολυτελή αυτοκίνητα άρα βρίσκει πιο εύκολα μια ερωμένη από κάποιον με λιγότερο ακριβό αμάξι, θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος.

 

 

Πες μου τι μάρκα αυτοκινήτου οδηγείς και θα σου πω αν απατάς τη σύντροφό σου

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.