Τελικά είναι ασφαλές και απολαυστικό να κάνουμε σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους;

Τελικά είναι ασφαλές και απολαυστικό να κάνουμε σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους;

Σαν φαντασίωση μπορεί να είναι ερεθιστική, τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα;

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι απολύτως φυσιολογικό να αναρωτηθούμε “Το σεξ στο νερό είναι καλή ιδέα;”

Έχουμε δει τόσες πολλές αισθησιακές σκηνές με υγρά φιλιά στον κινηματογράφο που το σεξ στο νερό αποτελεί οπωσδήποτε μια φαντασίωση. Θάλασσες, πισίνες και ντους αποτέλεσαν τα μέρη που ζευγάρια έκαναν εκπληκτικό σεξ και όλοι σκεφτήκαμε “Δε μπορεί θα είναι τέλειο.” Είναι όμως; Kι εκτός από τέλειο, είναι ασφαλές; Οι περισσότεροι προφανώς και έχουν δοκιμάσει να κάνουν σεξ στο νερό είτε με επιτυχία είτε όχι για πολλούς και διάφορους λόγους, ωστόσο γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει να κάνουμε σεξ υπό συνθήκες Η2Ο;

Η αλήθεια είναι ότι το νερό της λίμνης, του ποταμού και της θάλασσας περιέχει βακτήρια. Το σεξ μπορεί να εισάγει αυτά τα βακτήρια στον κόλπο της γυναίκας, γεγονός που μπορεί να τη θέσει σε κίνδυνο για λοιμώξεις όπως κολπίτιδες και ουρολοιμώξεις. Εδώ να τονίσουμε ότι αυτές οι λοιμώξεις είναι συχνότερες στις γυναίκες λόγω της ανατομίας του σώματός τους: η ουρήθρα τους έχει πολύ μικρότερο μήκος από αυτή των ανδρών με αποτέλεσμα τα βακτήρια να εισέρχονται ευκολότερα στην κύστη τους και να προκαλεί τις παραπάνω λοιμώξεις.

Το νερό της πισίνας, από την άλλη πλευρά, περιέχει χημικές ουσίες, όπως το χλώριο, που θα μπορούσαν να ερεθίσουν επίσης τον γυναικείο κόλπο. Οπότε και στις δυο περιπτώσεις ελοχεύει ο κίνδυνος στο τέλος το συγκεκριμένο σεξ να βγει ξινό τουλάχιστον στον ένα απ’ τους δυο.

Τελικά είναι ασφαλές και απολαυστικό να κάνουμε σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους;

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει κατά το σεξ μέσα στο νερό είναι ότι το υγρό στοιχείο εξαφανίζει τη φυσική λίπανση του κόλπου και έτσι η διείσδυση πραγματοποιείται με ανεπιθύμητη τριβή η οποία δεν έχει αφ’ενός ωραία αίσθηση και αφ’ετέρου μπορεί να καταστρέψει το προφυλακτικό, επομένως να εκθέσει και τους δυο στην μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων ή τη γυναίκα σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Aπό την άλλη, ας είμαστε ρεαλιστές, ποιος θα χρησιμοποιήσει προφυλακτικό στη θάλασσα; Είναι σχεδόν απίθανο.

Πολλά ζευγάρια που έχουν ερωτηθεί αν το σεξ στο νερό το βρήκαν ερεθιστικό, απάντησαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες  ότι δεν απόλαυσαν και τόσο τη διείσδυση. Μπορεί τα προκαταρκτικά να είναι καταπληκτικά με τα σώματα να είναι βρεγμένα και να γλιστράνε το ένα πάνω στο άλλο, όμως η διείσδυση καθαυτή δεν άρεσε πραγματικά ούτε στις γυναίκες ούτε στους άνδρες.

Η περιβαλλοντική συνθήκη του νερού είναι διαφορετική από του αέρα και η τριβή μειώνεται σε τέτοιο βαθμό που δεν ικανοποιεί ούτε τον έναν ούτε τον άλλον. Μερικοί μάλιστα απάντησαν πως δεν κατάλαβαν σχεδόν τίποτα κατά την πράξη, κάποιοι άλλοι πως ένιωσαν ενοχλητικά ή δυσάρεστα και ελάχιστοι ότι τους άρεσε. Από όσους τους άρεσε δε, εξήγησαν πως τα σώματά τους δεν βρίσκονταν ολόκληρα μέσα στο νερό, αλλά κάποια τμήματά τους, δηλαδή η διείσδυση γινόταν εκτός του νερού και βρεγμένα ήταν πχ. μόνο τα πόδια τους.

Τελικά είναι ασφαλές και απολαυστικό να κάνουμε σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους;

Αποφάνθηκαν πως αν και η ιδέα του σεξ στο νερό είναι ερεθιστική και δελεαστική, στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ωστόσο βρήκαν πολύ διεγερτικά τα προκαταρκτικά στη θάλασσα, στο ποτάμι, στη μπανιέρα ή στο ντους, αλλά για το σεξ είπαν πως προτίμησαν το στεγνό περιβάλλον.

Και στη μπανιέρα όπου υπάρχει στάσιμο νερό το πρόβλημα λίπανσης του κόλπου είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που προαναφέραμε με αποτέλεσμα η διείσδυση να είναι εντελώς ανυπόφορη ή στην καλύτερη περίπτωση να μην υπάρχει καμια απολύτως αίσθηση της επαφής και για τους δυο. Όσον αφορά στο ντους, υπάρχει η επιλογή να μετακινηθούν λίγο πιο πέρα από το σημείο που σκάει το νερό, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλή ισορροπία, ταυτόχρονα να μην κρυώνουν από τη διαφορά της θερμοκρασίας και παράλληλα πρέπει να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για να κάνουν σεξ κυρίως όρθιοι.

Συμπερασματικά λοιπόν, το σεξ στο νερό είναι μια πολύ ωραία ιδέα αλλά πρακτικά μάλλον δεν λειτουργεί.

Αντιθέτως, το σεξ, μετά το μπάνιο, έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο σεξ για την πλειοψηφία των ατόμων γιατί το σώμα είναι καθαρό και αναζωογονημένο με αποτέλεσμα να λειτουργεί αφροδισιακά και για τα δυο μέρη.  Επομένως τα προκαταρκτικά ναι, μπορούν να είναι καταπληκτικά αν ξεκινήσουν σε υγρό περιβάλλον όμως η συνέχεια καλύτερα να έρθει σε ένα πιο στεγνό περιβάλλον τόσο για την απόλαυση όσο και για την ασφάλεια του ζευγαριού.

 

Τελικά είναι ασφαλές και απολαυστικό να κάνουμε σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους;

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.