Τσακωθήκατε; Η ιδανική στάση για να κάνετε σεξ επανασύνδεσης λέγεται fixer

Τσακωθήκατε; Η ιδανική στάση για να κάνετε σεξ επανασύνδεσης λέγεται fixer

Γιατί ως γνωστόν, το make up sex είναι το καλύτερο και με αυτή τη στάση μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του

Αν ρωτήσεις 99 ανθρώπους και τον εαυτό σου “ποιό ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μας;”, το πιο πιθανό είναι όλοι μαζί να απαντήσετε “εκείνη τη φορά που τα ξαναβρήκαμε μετά από έναν μεγάλο καυγά ή και από έναν χωρισμό”. Ο λόγος είναι ότι υπήρχε τόση ένταση μέσα σας που όταν εξωτερικεύτηκε έμοιαζε με ηφαιστειακή έκρηξη, απλά από αρνητική μετατράπηκε σε θετική και σας οδήγησε σε ένα εκπληκτικό σεξ το οποίο δεν ξεχάσατε ποτέ. Αυτό που μπορεί να μην ξέρατε τότε όμως, αλλά θα ξέρετε σίγουρα στο μέλλον, είναι ποια θεωρείται η ιδανική στάση για το “make up sex” δηλαδή το σεξ που έπεται ενός καυγά ή ενός χωρισμού γνωστού ως σεξ επανασύνδεσης.

Need a Fixer: Ήρθε η στιγμή για το σεξ της επανασύνδεσης

Καταρχάς στη φάση που είστε και επειδή δεν πρωταγωνιστείτε σε ταινία -γιατί μόνο στο σινεμά το σεξ επανασύνδεσης είναι άγριο και γρήγορο-αυτό που χρειάζεστε είναι να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε ουσιαστικά μετά από μια κρίση που πέρασε η σχέση σας. Αυτό καθώς καταλαβαίνετε δε μπορεί να γίνει μέσα σε τρία λεπτά με ένα πήδημα στα όρθια ακουμπώντας σε ένα τοίχο. Αυτό για να γίνει χρειάζεστε να πάρετε και οι δυο το χρόνο σας, να ξαπλώσετε, να αγκαλιαστείτε, να φιληθείτε, να κοιταχτείτε και να ανταλλάξετε λόγια.

Έτσι, η ιδανική στάση για να κάνετε όλα τα παραπάνω, είναι να είστε και οι δυο ξαπλωμένοι άνετα στο κρεβάτι με κανέναν από τους δυο να κουράζεται: η στάση fixer σας θέλει και τους δυο ξαπλωμένους στο πλάι, αγκαλιασμένους, να κοιτιέστε, να φιλιέστε, να μιλάτε και η διείσδυση να επιτυγχάνεται με το ένα πόδι της γυναίκας ανεβασμένο στους γοφούς του συντρόφου της. Πρόκειται για τη αντίστροφη στάση από το γνωστό μας “κουτάλι” ή “spooning” το οποίο εκτός από αγαπημένη στάση στο σεξ είναι και πολύ τρυφερή στάση ύπνου για ζευγάρια.

Τσακωθήκατε; Η ιδανική στάση για να κάνετε σεξ επανασύνδεσης λέγεται fixer

Με τη στάση fixer, ο τσακωμός που προηγήθηκε θα μεταβολίσει όλη την αρνητική ενέργεια σε θετική και θα έχει ο καθένας στη διάθεση του ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο του άλλου για να “απολογηθεί” με πολύ βασική προϋπόθεση το eye contact που πάντα βοηθάει στις περιπτώσεις που η  γλώσσα του σώματος ήρθε η ώρα να μιλήσει πραγματικά. Μεγάλη σημασία παίζει επίσης και η αγκαλιά, το χάδι και το φιλί που αρκετές φορές, ας είμαστε ειλικρινείς, περνάνε σε δεύτερη  μοίρα όταν τα ζευγάρια κάνουν απλά σεξ υπό κανονικές συνθήκες.

To Fixer, είναι επίσης γνωστό και ως Sidewinder

H στάση fixer, έχει αναδειχθεί από την Dailystar ως η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ για το 2018- και κάτι μας λέει πως τα ζευγάρια τσακώθηκαν αρκετά εκείνη τη χρονιά αλλά μετά τα ξαναβρήκαν, γι αυτό και την ψήφισαν ως την καλύτερη sex position -και δικαιολογημένα.

Κάτι άλλο που αποδεικνύει επίσης το πόσο τρυφερή είναι η συγκεκριμένη στάση, είναι πως οι αστρολόγοι λένε ότι αποτελεί την αγαπημένη των Καρκίνων, του πιο συναισθηματικού ζωδίου από τα δώδεκα του ζωδιακού -σε περίπτωση που εμπιστεύεσαι τα άστρα.

Πάντως όχι ότι δεν γίνεται και πιο “άτακτη” αν το θελήσετε: Μπορείτε να κάνετε και πιο “βρώμικο” σεξ σε μια τόσο αισθησιακή στάση. Εσείς έχετε τον έλεγχο της εξέλιξης της επαφής σας και μπορείτε να την οδηγήσετε όπου νιώθετε πως θέλετε να πάτε.

Τip: Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα προτού ξεκινήσετε να κάνετε σεξ. Το αγκάλιασμα αυξάνει τα επίπεδα της ωκυτοκίνης σας, μιας ορμόνη σύνδεσης που παράγει φυσικά το σώμα σας και αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας. Και βασικά, επενδύστε στην αγκαλιά και περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα εάν και εφόσον αποδειχθεί  ευεργετική για εσάς.

Bonus: Πέρα από τα όσα είπαμε παραπάνω, το fixer ή αλλιώς sidewinder, μπορεί να ωφελήσει και όσους έχουν κάποιο τραυματισμό πχ. στο γόνατο, καθώς κρατάει το βάρος μακριά από το σώμα με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να βάλετε καθόλου δύναμη άρα δε θα πονέσετε.

 

Τσακωθήκατε; Η ιδανική στάση για να κάνετε σεξ επανασύνδεσης λέγεται fixer

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.