Αυτό είναι το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο -Τι επέλεξε ο Πορτογάλος σούπερσταρ

Αυτό είναι το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο -Τι επέλεξε ο Πορτογάλος σούπερσταρ

Η μεγάλη συλλογή υπεραυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ του ο Cristiano Ronaldo μόλις έγινε ακόμη πιο πλούσια

Η μεγάλη συλλογή υπεραυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ του ο Cristiano Ronaldo μόλις έγινε ακόμη πιο πλούσια έπειτα από την προσθήκη μίας ακόμη ιταλικής δημιουργίας.

Ο Cristiano Ronaldo δεν αγωνίζεται πλέον σε κάποιο από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ωστόσο ο κορυφαίος ίσως επιθετικός όλων των εποχών εξακολουθεί να στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους σχετικούς ή άσχετους με τη στρογγυλή θεά.

Όπως γνωρίζουν και οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μετρώνται σε… εκατοντάδες εκατομμύρια, ο Πορτογάλος επιθετικός που ανήκει τις τελευταίες δύο σεζόν στην Al Nassr της Σαουδικής Αραβίας, τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα πολυτελή αλλά και γρήγορα αυτοκίνητα.

Μια «ματιά» στο γκαράζ του Ronaldo είναι μάλλον αρκετή για να καταλάβει κανείς τις προτιμήσεις του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών με τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του να αξίζουν συνολικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να προέρχονται από κατασκευαστές όπως είναι η Bugatti, η Lamborghini, η Bentley, η Mercedes και η Ferrari.

Ίσως γιατί η οικογένεια του Ronaldo μεγάλωσε σχετικά πρόσφατα κατά ένα ακόμη μέλος -ο Πορτογάλος έχει πέντε παιδιά- στο γκαράζ του «CR7» προστέθηκε ένα ακόμη «supercar» με αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες και περισσότερες… πόρτες από ότι συνήθως. ΄

Αυτό είναι το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο -Τι επέλεξε ο Πορτογάλος σούπερσταρ

Ο λόγος για τη Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV στην ιστορία της εταιρείας από το Maranello -και το πρώτο μοντέλο με τέσσερεις πόρτες-, η οποία έχει αποδειχτεί παράλληλα «λίρα 100» για τους Ιταλούς και είναι περιζήτητη από το κάτι παραπάνω από ευκατάστατο πελατολόγιο της.

Ο 38χρονος έκανε γνωστό το τελευταίο του απόκτημα από σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δύο φωτογραφίες: στην πρώτη κρατά την μικρότερη κόρη του, ενώ στη δεύτερη, με την ίδια φόρμα στέκεται μπροστά από μια Ferrari Purosangue μπλε χρώματος.

Αν και οι αναρτήσεις του CR7 στα social media δεν μετρούν περισσότερες από 24 ώρες έχουν συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια αντιδράσεις. Ειδικά στον λογαριασμό του Ronaldo στο Instagram με τους 617 εκατ. ακόλουθους, τα likes έχουν ξεπεράσει ήδη τα 11,8 εκατομμύρια.

Η Purosangue έρχεται να προστεθεί στη λίστα των μοντέλων από το Maranello που έχει στην κατοχή του ο Ronaldo, ο οποίος είναι παράλληλα ιδιοκτήτης, F12 TDF, 599 GTO και Monza SP1.

Πηγή: carandmotor.gr