Στάθης Σχίζας: «Με απωθεί να με φλερτάρουν οι γυναίκες»

Στάθης Σχίζας: Δεν ξέρω εάν θα πάω στο Survivor All Star (VIDEO)

«Προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός, είμαι λίγο πιο παραδοσιακός» δήλωσε ο πρώην νικητής του «Survivor»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, την κόρη του και την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, ανέφερε: «Έχω τσακωθεί στον δρόμο με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα και μου απάντησε λόγω αναγνωρισιμότητας: “Τι να σου πω ρε Στάθη;”. Έχω κάτσει να πιω καφέ με άγνωστη κυρία μεγάλη σε ηλικία στο Κολωνάκι, τα είπαμε σαν φίλοι, πήραμε όλο το χωριό τηλέφωνο».

Για το εάν θα συμμετείχε στην τηλεόραση σχολίασε: «Δύσκολο να έκανα κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ υπάρχουν πολύ πιο ικανά παιδιά από έμενα και κάποια άλλα παιδιά που έχουν σπουδάσει».

Δείτε το βίντεο

Ενώ, για την κόρη του δήλωσε: «Η κόρη μου δεν ήθελε τίποτα από τον Άγιο Βασίλη, μου είπε μόνο να έχουμε την υγεία μας, εμείς και η οικογένειά μας και όλα τα παιδάκια του κόσμου. Αισθάνθηκα πολύ “μικρός” μπροστά της».

Την άποψή του για το φλερτ μοιράστηκε ο Στάθης Σχίζας λέγοντας: «Έχω ανάγκη από πολλή ηρεμία στα προσωπικά μου. Διαχειρίζομαι το φλερτ ευγενικά. Δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν, με απωθεί. Προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός και να φλερτάρει, παρά η γυναίκα. Να σου δώσω το πράσινο φως, αλλά όχι να ξεκινήσει αυτή, να υπάρχει το φλερτ, αλλά όχι να σε φλερτάρει η γυναίκα. Είναι σαν να σε “ευνουχίζει”. Είμαι λίγο πιο παραδοσιακός».

Τέλος, σημείωσε: «Μπλοκάρω μερικές φορές στα social, βλέπω κάτι αισχρά πράγματα καμιά φορά. Και φωτογραφίες αισχρές και λόγια αισχρά. Αποβάλλω την τοξικότητα κατευθείαν».