Μπουσέ Τερίμ: Αυτή είναι η κόρη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού με εκατομμύρια followers – Έκανε την πρώτη της «πράσινη» ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Μπουσέ Τερίμ: Αυτή είναι η κόρη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού με εκατομμύρια followers - Έκανε την πρώτη της «πράσινη» ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Είναι σχεδιάστρια μόδας και διάσημη YouTuber

Ξεκινάει η «εποχή» Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Τούρκος τεχνικός ανέλαβε τον πάγκο των πρασίνων.

Η όμορφη κόρη του 70χρονου προπονητή, Μπουσέ Τερίμ, δείχνει την υποστήριξή της στον πατέρα της.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της νέας του θέσης στην ομάδα των «πρασίνων», η Μπουσέ Τερίμ ανέβασε ένα story στο Instagram, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που καλωσόριζε τον Τούρκο προπονητή στην ομάδα.

Μπουσέ Τερίμ: Αυτή είναι η κόρη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού με εκατομμύρια followers - Έκανε την πρώτη της «πράσινη» ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Στην ανάρτησή της ανέβασε και την ελληνική σημαία και το τριφύλλι του Παναθηναϊκού. Ο Φατίχ Τερίμ έχει δύο κόρες, την Μπουσέ και την Μερβέ, με την πρώτη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η 33χρονη είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γνωστή YouTuber. Είναι παντρεμένη με τον Volkan Bakhcekapili από το 2014. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Φατίχ Τερίμ είναι ιδιαίτερα ενεργή έχοντας 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους. Συχνά μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες με τον πατέρα της.

Η Μπουσέ Τερίμ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σχεδιάστριες μόδας στην Τουρκία. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον Αύγουστο του 1990, και είναι 6 χρόνια μικρότερη από τη μεγαλύτερη αδερφή της. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Διοίκηση Μόδας στο Fashion Institute of Technology της Νέας Υόρκης, κάνοντας πρακτική σε γνωστά brands.

Μόλις τελείωσε τις σπουδές επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και έκανε τα πρώτα της βήματα στο fashion blogging. Εδώ και δέκα χρόνια είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στην τουρκική show biz με εκατομμύρια προβολές στο YouTubeκαι έχει την δική της μάρκα ρούχων.