Νίκος Υποφάντης: Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος για τον γιο του – «Ήταν 3,5 ετών όταν μάθαμε ότι έχει καρκίνο…» (VIDEO)

Νίκος Υποφάντης: Συγκλονίζει ο  δημοσιογράφος για τον γιο του - «Ήταν 3,5 ετών όταν μάθαμε ότι έχει καρκίνο...» (VIDEO)

Μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του

Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, Alpha, «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσίασε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Νίκου Υποφάντη στο πρόγραμμα «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και στο οποίο μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του γιου του.

«Την αλήθεια στον μεγάλο μου γιο, γι’ αυτό που πέρασε με την περιπέτεια της υγείας του στα 3,5 του χρόνια, την κρατούσα μέχρι που έγινε 10,5. Τότε του την είπα. Έπρεπε κάποια στιγμή να του πούμε την αλήθεια, τι έχει περάσει, ότι κινδύνευε η ζωή του από μια πολύ σοβαρή ασθένεια», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Όταν του είπαμε την αλήθεια, το παιδί ζορίστηκε πάρα πολύ. Ήμουν μόνος μου όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι ο γιος μου έχει καρκίνο. Γίνεται μου είπε, θα το παλέψετε. Βγαίνοντας, δεν άκουγα ήχους, και νόμιζα ότι δε μπορώ να περπατήσω, ένιωθα να υπάρχει μια αστάθεια κάτω, προσπαθούσα να κοιτάξω στο έδαφος, υπήρχε ασάφεια στους ήχους και τον χώρο. Ο χώρος άρχισε να συστέλλεται και να διαστέλλεται. Δεν είχα αντίληψη εκείνη την ώρα», ανέφερε. «Δίνεις μάχη. Δίνει μάχη το παιδί το ίδιο, δε θα δώσεις εσύ;».

Στο παρελθόν, μιλώντας για το συγεκριμένο ζήτημα είχε πει: «Ήταν μια περίοδος που επηρέασε όλη την οικογένεια. Εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας. Τρεις φορές οι γιατροί μας είπαν αν θέλει ο Θεός το παιδί θα ζήσει. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πως θα το ξεπεράσει. Η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, δύσκολες καταστάσεις».