Ξετρελαμένοι οι Αλβανοί με τον Drake: Τι έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ και ενθουσιάστηκαν

Ξετρελαμένοι οι Αλβανοί με τον Drake: Τι έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ και ενθουσιάστηκαν

«Κύμα» αγάπης από τους Αλβανούς φαν του

Στις 28 Νοεμβρίου η Αλβανία γιόρτασε την ημέρα της ανεξαρτησίας της. Την επομένη, ο Drake ήρθε με ένα νέο βίντεο κλιπ αφιερωμένο κατά κάποιο τρόπο στη χώρα, με το τραγούδι, «Polar Opposites».

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και οι υπόλοιποι άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο κλιπ, είναι ντυμένοι με κόκκινα μπουφάν και τον μαύρο δικέφαλο αετό, όπως ακριβώς η σημαία της Αλβανίας.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, έκαναν λόγο και για «επίδειξη γεωπολιτικών γνώσεων» από την πλευρά του Καναδού, για τους στίχους που κάνουν αναφορά στην έντονη κατάσταση που επικρατεί στο βόρειο Κόσοβο: «Δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα στην Πρίστινα, απλά ξέρω ότι η ένταση αυξάνεται».

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της δημοσίευσης του βίντεο κλιπ, τα σχόλια στο YouTube αποθέωναν τον τραγουδιστή. Άνθρωποι από την Αλβανία άρχισαν να εκφράζουν την αγάπη τους στον Drake, ενώ τον ευχαριστούσαν για την αναφορά του στη χώρα.

«Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ που μας εκπροσώπησες» του γράφουν.

Ξετρελαμένοι οι Αλβανοί με τον Drake: Τι έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ και ενθουσιάστηκαν Ξετρελαμένοι οι Αλβανοί με τον Drake: Τι έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ και ενθουσιάστηκαν Ξετρελαμένοι οι Αλβανοί με τον Drake: Τι έκανε στο νέο του βίντεο κλιπ και ενθουσιάστηκαν