Γλυκερία Τσολπίδου: Άγριο bullying στην Ελληνίδα Miss Tουρισμός – Της ευχήθηκαν να ψοφήσει! (VIDEO)

Γλυκερία Τσολπίδου: Άγριο bullying στην Ελληνίδα Miss Tουρισμός - Της ευχήθηκαν να ψοφήσει! (VIDEO)

Εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Tourism International»

Θύμα άγριου διαδικτυακού bullying υποστηρίζει πως έπεσε η Γλυκερία Τσολπίδου, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Tourism International» ο οποίος έγινε στη Μαλαισία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Η 20χρονη παρότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό δεν κατάφερε να διακριθεί.

«Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα εκπληκτικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα λόγια της μετά τον διαγωνισμό.

Με σπουδές στο κλασικό μπαλέτο και σπουδές της στην ψυχολογία η Γλυκερία βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν καταιγισμό αρνητικών προσβλητικών σχολίων όταν έκανε γνωστή τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

Οι χρήστες σχολίαζαν την εμφάνισή της, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουν πως είχε κάποιο μέσο και έτσι κατάφερε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Στην αρχή η 20χρονη κοπέλα που δοκιμάζει την τύχη της και στο μόντελινγκ απογοητεύθηκε, αλλά συνεχίζει να παλεύει για το όνειρό της και να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από τη δουλειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γλυκερία Τσολπίδου βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ζωντανά. Μαζί της και η πρόεδρος του διαγωνισμού «Miss Tourism International», Σταυρούλα Νικολάου.

«Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να μη σε στηρίζει η ίδια σου η χώρα. Πήγα Μαλαισία για να δείξω την Ελλάδα και ποια είναι η κουλτούρα της. Πολλοί το μπέρδεψαν ότι πήγα σε διαγωνισμό ομορφιάς. Ευτυχώς έχω καλή οικογένεια και καλούς ανθρώπους που με υποστήριξαν. Μου είπαν να μην το βάζω κάτω και να δείξω ποια είμαι. Άλλο παιδί στη δική μου ηλικία μπορεί να μην το αντιμετώπιζε έτσι. Ίσως και να θρηνούσαμε» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου το νεαρό μοντέλο.

Η Γλυκερία Τσολπίδου ανέφερε επίσης, πως «όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, τράβηξα ένα βίντεο όπου έλεγα πως ”είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την χώρα μου και φεύγω”. Μόλις έφτασα στη Μαλαισία, ανοίγω ενθουσιασμένη το κινητό μου και βλέπω μέσα τόσο άσχημα σχόλια. Έλεγαν για τη μύτη μου, επειδή είναι λίγο γαμψή και έχει μια καμπύλη, ότι αυτό δεν προβάλει την ελληνική ομορφιά. Έλεγαν για τα φρύδια μου, με παρομοίασαν με την Σοφία Χατζηπαντελή και τα μαλλιά μου φυσικά. Δεν τους άρεσε γενικότερα καθόλου η εξωτερική μου εμφάνιση» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μου ευχήθηκαν θάνατο και μου έλεγαν ”ψόφα”, ”Να μην ανοίξεις τα μάτια σου ένα πρωί” και ”να σε βρουν νεκρή”. Υπήρχαν τέτοια μηνύματα και αυτό είναι μπούλινγκ. Έκλαψα αλλά, επειδή έχω μια πολύ καλή οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπάνε στη ζωή μου, μου συμπαραστάθηκαν ακόμα και από μακριά και μου είπαν να δείξω ποια είμαι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι μπήκα με βίσμα και άλλοι άνθρωποι που μου είπαν ότι έκανα κάτι που πάει πάνω από τις δικές μου αξίες. Σχολίασα από κάτω να μου πουν κι εμένα τι έκανα για να ξέρω, γιατί μπορώ να κινηθώ νομικά. Όταν είπα αυτό, η κοπέλα που το έγραψε, έσβησε το σχόλιο».

Για τη συμμετοχή της στο GNTM τόνισε: «Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία, δεν μου άρεσε το σχόλιο που έκαναν για τα μαλλιά μου, ότι δεν κάνω για μοντέλο επειδή δεν κόβω τα μαλλιά μου. Γιατί να γίνω ίδια με τις άλλες;».

«Έχουν βρεθεί άνθρωποι στον δρόμο μου με πάρα πολλές ανήθικες προτάσεις, αλλά τις προσπέρασα με όμορφο τρόπο», δήλωσε ακόμη.