Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision – Γιατί νιώθει «εθνικός ήρωας» (VIDEO)

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision - Γιατί νιώθει «εθνικός ήρωας» (VIDEO)

«Ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδελφός μου» δήλωσε

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις που έχει ο κόσμος στο δρόμο όταν την βλέπει.

«Χαίρομαι που μου έχει ανατεθεί η Eurovision. Είμαι χαρούμενη σίγουρα, όλη η γειτονιά μου είναι! Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες! Βγαίνω στη γειτονιά μου και μου μιλάνε άνθρωποι που δεν ήξερα. Ο ανθοπώλης της γειτονιάς μου στη Νέα Σμύρνη μου είπε τι ωραία που τα είπα στην τηλεόραση. Το χρειαζόμουν γιατί συναντιόμαστε σε έναν κοινό στόχο με τον κόσμο. Ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδελφός μου, η απάντηση είναι πάντα ο αδελφός μου, είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Μου αρέσει να σκέφτομαι τον στόχο που σε πάει σε έναν άλλο στόχο. Συγκεντρώνομαι να βρω ωραίες ιδέες. Έχουν στείλει πάρα πολλά κομμάτια και έχω γνωρίσει πολλούς δημιουργούς. Θα ήθελα να φτιάξω ένα ωραίο project που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου, την Ελλάδα, τη νέα Ελλάδα και να μπορούν να ταυτιστούν οι άνθρωποι εκτός της χώρας μας. Δεν μπορώ να δω τη μουσική σαν πρωτάθλημα, ούτε να βγω με αγγλόφωνο power pop στίχο. Με άγχωνε να είμαι μπροστά σε κόσμο και να εκτίθεμαι, τώρα το βρίσκω γοητευτικό» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η νεαρή τραγουδίστρια.

Έδωσε μάλιστα λίστα με τους ανθρώπους που θα ήθελε να είναι μαζί της στο Μάλμε όπως η δασκάλα της του πιλάτες μαζί με το κρεβάτι. Όσο για την αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή στη Eurovision αυτή είναι το τραγούδι «S.A.G.A.P.O» του Μιχάλη Ρακιντζή.