Μελίνα Νικολαΐδη: Κάνει καριέρα στο TikTok και έχει το πιο αυθόρμητο προφίλ! (VIDEO)

Μελίνα Νικολαΐδη: Κάνει καριέρα στο TikTok και έχει το πιο αυθόρμητο προφίλ! (VIDEO)

Απολαυστικά τα βίντεό της

H Μελίνα Νικολαΐδη ολοκλήρωσε το πρώτο έτος των σπουδών της στο Λονδίνο και βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τις φίλες και την οικογένειά της, «γεμίζει μπαταρίες» και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές.

Ιδιαίτερα ενεργή στην πλατφόρμα του TikTok είναι εδώ και λίγους μήνες η νεαρή φοιτήτρια και δεν διστάζει να δοκιμάζει τα hot trends που κυκλοφορούν ανά καιρούς.

Πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με το queen.gr, η 19χρονη βγήκε για καφέ με την φίλη της στα νότια προάστια και αποφάσισε να δείξει τι περιέχει η τσάντα που κουβαλάει στην καθημερινότητά της βιντεοσκοπώντας το «What I have in my bag».

Κλειδιά, lip gloss, πορτοφόλι και χρήματα είναι μερικά από τα πράγματα που έχει πάντοτε μαζί της η Μελίνα. Λίγο νωρίτερα η 19χρονη «έψαξε» on camera την τσάντα της κολλητής της και ξέσπασαν μαζί σε γέλια.

@meliina____ What I have in my bag me tin agapimeni sas @ioanna.klp 🍈🪸😊 #tiktok #fyp #foryoupage #greecetiktok #whatihaveinmybag ♬ original sound – melina

Όπως κάθε έμπειρη TikToker, έτσι και εκείνη δείχνει συχνά στους followers τα ρούχα και τα μαγιό που επιλέγει να φορέσει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της καθώς και την skin care ρουτίνα της.

Η Μελίνα μοιράζεται σχεδόν καθημερινά videos με tips μόδας, ομορφιάς καθώς και τα αγαπημένα της υγιεινά πιάτα, τα οποία φτιάχνει η ίδια στην κουζίνα του σπιτιού της.

@meliina____ A day in the life 🥳 #tiktok #fyp #foryoupage #dayinmylife #vlog ♬ Makeba – Jain

@meliina____ Para 5 for life @Chacha and our behind the scenes @emmeleiaa 😊 #para5 #fyp #foryoupage ♬ original sound – 𝕞𝕣_𝕤𝕠𝕞𝕖𝕠𝕟𝕖𝟚𝟜

@meliina____

I am either this or that! No in betweens

♬ See You Again (feat. Kali Uchis) – Tyler, The Creator

@meliina____

♬ πρωτότυπος ήχος – Palouki_louk

Πρόσφατα η νεαρή φοιτήτρια μας έδειξε το πιο εύκολο, δροσιστικό καλοκαιρινό γλυκό που δεν είναι άλλο από σοκολατένιες μπουκιές από γιαούρτι και φράουλες.

Πριν από λίγο καιρό η Μελίνα μοιράστηκε και το δικό της «What I Eat In a Day» και όπως θα δεις η διατροφή της περιλαμβάνει πολλά μικρά, υγιεινά γεύματα. Η μέρα της ξεκίνησε με τοστ με αβοκάντο και ντοματίνια και συνέχισε πριν από το γυμναστήριο με μία μπάρα με κακάο.