Πληθωρικό μοντέλο από τη Βραζιλία θησαυρίζει από το Onlyfans κάνοντας τη Jessica Rabbit – Τα προσόντα της εντυπωσιάζουν (ΦΩΤΟ)

Πληθωρικό μοντέλο από τη Βραζιλία θησαυρίζει από το Onlyfans κάνοντας τη Jessica Rabbit  - Τα προσόντα της εντυπωσιάζουν (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Βραζιλιάνα καλλονή

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την Βραζιλία βγάζει πλέον μία περιουσία, μέσω του Onlyfans χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να μιμείται στο Only Fans τη Jessica Rabbit, το σύμβολο του σεξ της ταινίας «Who Framed Roger Rabbit», φορώντας ένα στράπλες φόρεμα με παγέτες, κόκκινες γόβες και μωβ γάντια.

Η Maite Sasdelli έκανε αναρτήσεις με σχετικά στιγμιότυπα και κατάφερε να βάλει στον λογαριασμό της 100.000 δολάρια τον μήνα.

Σε δηλώσεις της στο Jam Press είχε αναφέρει ότι πάντα αγαπούσε τον χαρακτήρα της Jessica Rabbit και ήθελε να της μοιάσει. Μάλιστα δήλωσε ότι η ερωτική της ζωή βελτιώθηκε πολύ αφού πλέον όλοι της οι σύντροφοι την αντιμετωπίζουν σαν πριγκίπισσα.

H «Jessica Rabbit της πραγματικής ζωής», όπως αυτοαποκαλείται η Maite Sasdelli, δείχνει να το έχει με την επιχειρηματικότητα. Αποφάσισε λοιπόν να δημοπρατήσει την παρθενία της για περισσότερα από 100.000 δολάρια.

«Το έκανα μετά την επέμβαση για την ανακατασκευή του παρθενικού μου υμένα», είχε πει στη συνέντευξή της στο Jam Press.