Για τέταρτη φορά μπαμπάς στα 83 του ο Αλ Πατσίνο – Γέννησε η 29χρονη σύντροφος του

Αλ Πατσίνο: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του - Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του

Το ζευγάρι εθεάθη να πηγαίνουν για δείπνο με βρεφικό κάθισμα στο αυτοκίνητό του, ένα μήνα μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης

Ο Αλ Πατσίνο έγινε μπαμπάς στα 83 του.

Η 29χρονη συντροφός του του ηθοποιού Noor Alfallah επιβεβαιώνει ότι γέννησε.

Το ζευγάρι εθεάθη να πηγαίνουν για δείπνο με βρεφικό κάθισμα στο αυτοκίνητό του, ένα μήνα μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης.

Ο Πατσίνο και η Αλφαλά έγιναν ζευγάρι τον Απρίλιο του 2022

H Aλφαλά, πριν τον Πατσίνο έχει υπάρξει σε σχέση με πολύ μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένου του Mick Jagger

Μια πηγή είπε πρόσφατα στην DailyMail.com: «Ήθελε να κάνει παιδί εδώ και χρόνια και ο Αλ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Λατρεύει τη Noor και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο».

Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» έχει, επίσης, άλλα τρία παιδιά. Η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται τον ίδιο μήνα, που ο συνάδελφός του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη φίλη του Tiffany Chen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε πηγή στο «Page Six» τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας ότι η Noor Alfallah «βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους και μεγαλύτερους άνδρες».

Η Alfallah κατάγεται από το Μπέβερλι Χιλς και φοίτησε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του UCLA, ενώ αργότερα ακολούθησε καριέρα παραγωγού.

Ο εμβληματικός ηθοποιός δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι πατέρας τριών παιδιών. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ. Έχει, επίσης, τα δίδυμα, τον Άντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ’ ‘Αντζελο με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.