«Στα μαχαίρια»» οι αδελφές Καρντάσιαν – Δεν θα πιστέψετε για τι τσακώθηκαν

Κιμ Καρντάσιαν: Έμειναν «παγωτό» με την αποκάλυψη για τα ερωτικά της - «Είμαι το κορίτσι που θα σου ζητήσει να...»

Όταν η Kim ρώτησε για τι ακριβώς στενοχωρήθηκε η μεγαλύτερη αδερφή της, η Khloé είπε ότι ήταν «όλο αυτό που συμβαίνει είναι τρελό»

H Κιμ Καρντάσιαν πιστεύει ότι η «ντίβα» Κόρτνει Καρντάσιαν αντέδρασε υπερβολικά για τη συμφωνία της με τους Dolce & Gabbana.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του «The Kardashians», η Khloé Kardashian και η Kris Jenner βρέθηκαν με την Kim στο Μιλάνο της Ιταλίας πριν από την κυκλοφορία της συλλογής της.

Ωστόσο, ακριβώς πριν από το μεγάλο σόου, η Khloé αποκάλυψε ότι η Kourtney ήταν έξαλλη με την Kim επειδή συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο της.

«Είδες τα πράγματα της Κουρτ;» ρωτήθηκε σε κάποια φάση η Kim, και εκείνη ρώτησε: «Όχι, είναι τόσο θυμωμένη μαζί μου;».

Η 38χρονη Khloé σχολίασε από την πλευρά της «Είναι, είναι τρελό… Είναι άγριο. Δεν είναι λογικό».

Όταν η Kim ρώτησε για τι ακριβώς στενοχωρήθηκε η μεγαλύτερη αδερφή της, η Khloé είπε ότι ήταν «όλο αυτό που συμβαίνει είναι τρελό».

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που άκουσα την Kourtney να είναι αναστατωμένη όσο κάνουμε το show του Dolce & Gabbana», είπε η Kim.

«Μην κάνεις τη συλλογή της Madonna, μην κάνεις τη συλλογή δαντέλας, μην κάνεις τίποτα που φόρεσε η Κόρτνεϊ στο γάμο της από σεβασμό για την Κόρτνεϊ», πρόσθεσε.

Πηγή: Page Six