Δύσκολες ώρες για την Νίκη Παλληκαράκη: Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες για την Νίκη Παλληκαράκη: Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Ανήμερα, της γιορτής της μητέρας, η ηθοποιός γνωστοποίησε ότι έχασε τη μητέρα της, μέσω ανάρτησής της στο Facebook. Η Νίκη Παλληκαράκη δημοσίευσε κολάζ από φωτογραφίες, με την ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της από τότε που ήταν παιδί, μέχρι και σήμερα.

«Αχ …σήμερα στη γιορτή της μάνας θέλησες να “κλείσεις την αυλαία“ κι εγώ να βάζω τη φωτογραφία σου για να σ’αποχαιρετήσω…Αντίο μανούλα μου..», έγραψε.

Δύσκολες ώρες για την Νίκη Παλληκαράκη: Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Νίκη Παλληκαράκη είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της πάσχει από άνοια και η ίδια προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό, όσο επώδυνο και αν είναι, μιας και είναι πολύ σκληρό να μην μπορεί να σε αναγνωρίσει η ίδια σου η μητέρα.

«Είναι εξαιρετικά επώδυνο συναισθηματικά. Σαν να κόβεται βίαια κάτι πολύ βαθύ μέσα σου, η συνέχειά σου ως άνθρωπος, η ρίζα σου… Είναι τρομερό πώς χάνεται η μνήμη του ανθρώπου, η αίσθηση της πραγματικότητας και του χρόνου. Πόσο εντονότερη γίνεται η πρότερη μνήμη. Η μητέρα μου θυμάται πολύ ζωντανά την παιδική της ηλικία και μου αφηγείται -σαν να τις ζει εκείνη τη στιγμή- ιστορίες για ανθρώπους και συγγενείς που δεν πρόλαβα, δεν γνώρισα ποτέ. Ενώ η πρόσφατη μνήμη της, ακόμη κι αν υπάρξει μια έκλαμψη, χάνεται πάλι μέσα σε λίγα λεπτά», είχε δηλώσει.