Γιώργος Λιάγκας: Όταν με ρωτάνε την άποψή μου για τους influencers σε τηλεοπτικές εκπομπές γελάω από μέσα μου

Γιώργος Λιάγκας: Τον «καρφώνει» η πρόεδρος των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» (VIDEO)

Εξέφρασε την άποψή του για τα social media

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν «μασάει» τα λόγια του και εκφράζει την άποψή του.
Αυτή τη φορά, με αφορμή ορισμένα κακεντρεχή σχόλια για την Δέσποινα Βανδή, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα social media.

«Είναι λάθος να δίνουμε υπόσταση στους ανθρώπους που δεν καθορίζουν την ατζέντα της κοινωνίας. Έχω περάσει κι εγώ την αρρώστια, παιδική ευτυχώς, ούτε ντεπονάκι δεν πήρα, του να με ενδιαφέρει τι γράφουν τα social media. Απηχούν την άποψη 2-3 χιλιάδων ανθρώπων με κακίες και κόμπλεξ που όποιον δουν και ξεχωρίζει θέλουν να τον κοντύνουν γιατί θεωρούν ότι αδίκως ξεχώρισε. Αντί να δούμε πώς θα γίνουμε εμείς καλύτεροι το πρόβλημα, είναι οι άλλοι. Αυτό κάνει το διαδίκτυο, το διαδίκτυο όμως είναι η άποψη 100 ανθρώπων», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η κοινωνία είναι διαφορετική. Δες τε το και στην τηλεόραση, στη δουλειά μας. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εκπομπές και έχουν τεράστια δύναμη στα social media. Αυτό το πράγμα δεν αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση. Γιατί άραγε; Σας έχει απασχολήσει ποτέ; Και απευθύνομαι και στα τηλεοπτικά στελέχη. Λένε “θα πάρουμε αυτόν που έχει 1 εκατομμύριο followers”. Γελώ από μέσα μου όταν με ρωτάνε να τους πω την άποψή μου. Δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσους followers έχεις με το αν είσαι καλός για να σε δει ο κόσμος. Είναι άλλο οι followers και άλλο η πραγματική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, γνωριζόμαστε και έχουμε κρατήσει μία σχέση μίσους, πάθους, αγάπης, 3ο χρόνια, έλεος πια», πρόσθεσε.