Απόστολος Λύτρας: «Ζουγανέλη και Δημητρίου δεν έχουν χωρίσει, τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις»

Απόστολος Λύτρας: «Ζουγανέλη και Δημητρίου δεν έχουν χωρίσει, τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις»

Ποια η σχέση του με τον Αλέξη Κούγια

Για τη φιλία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Είμαι φίλος με τον Σπύρο και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, που νομίζω θα το ήξερα, είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε», είπε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Happy Day, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια.

«Είμαστε φίλοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε μερικά πράγματα για εμένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου».

O γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Πριν από 3 χρόνια περίπου έπαθα έμφραγμα. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος κι η πίεση της δουλειάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ξαφνικά, το Σάββατο που ξύπνησα δεν ένιωθα καλά. Αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έπαθα έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.