Εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είπαμε, να κλέβετε με έναν τρόπο»

Εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη: «Είπαμε, να κλέβετε με έναν τρόπο»

Για την αναπαραγωγή των ρεπορτάζ χωρίς πηγή

Στην τελευταία της εκπομπή για τη σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη δεν μάσησε τα λόγια της και εξέφρασε τον εκνευρισμό της για εκείνους που δεν αναφέρουν πηγή, όταν αναπαράγουν ρεπορτάζ της εκπομπής της.

«Ξέρετε τα λέμε εδώ, μετά υπάρχουν εκπομπές που τα επαναλαμβάνουν και δεν αναφέρουν την πηγή. Υπάρχουν κι αυτές που τα λένε. Όταν εμείς κάνουμε μια φερόμενη κατάθεση, δεν είναι η κατάθεση. Πώς γίνεται να αποτυπώνεται σε άλλη εκπομπή με τα ίδια λόγια που είναι παράφραση του δικού μας ρεπορτάζ; Ενδεχομένως, εκεί που που υπήρχε τελεία, στην κατάθεση μπορεί να είχε κόμμα, ένα πάντως, ένα…. Οι άλλοι που θα επαναλάβουν το δικό μας, αν έχουν την κατάθεση στα χέρια τους, να βάλουν σωστά το κόμμα και την τελεία όπου υπάρχει. Εμείς καμιά φορά μπλοφάρουμε. Αυτά ήθελα να πω γιατί είμαστε προτελευταία εκπομπή. Μία και σήμερα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Είπαμε! Να κλέβετε με έναν τρόπο. Είδα τον κύριο Ευαγγελάτο, τα πήρε ανέδειξε την εκπομπή, είδα την Ελεονώρα Μελέτη, τα πήρε ανέδειξε την εκπομπή. Ας το κάνουν κι άλλες! Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Κάποιος έχει καλύτερο ρεπορτάζ, τι να κάνουμε;», πρόσθεσε.