Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν βάζει ένα τέλος στις φήμες:«Αν ήταν γκέι, θα το δήλωνε περήφανα»

Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν βάζει ένα τέλος στις φήμες:«Αν ήταν γκέι, θα το δήλωνε περήφανα»

«Και θα έβγαινε με τον Μπραντ Πιτ ή κάτι τέτοιο»

Η Αυστραλή ηθοποιός, Ντέμπορα Λι-Φαρνές, και ο σύζυγός της, Χιου Τζάκμαν, έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ στη διάρκεια του 26ετούς γάμου τους, κυρίως για τη σεξουαλικότητα του διάσημου ηθοποιού.

Η Φαρνές, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ανέφερε ότι δεν δίνει οποιαδήποτε σημασία πλέον στα κουτσομπολιά και τις ψεύτικες φήμες για την ερωτική ζωή τους. «Είναι τόσο ανόητο και τόσο βαρετό» τόνισε. Η ίδια κατηγόρησε τα ταμπλόιντ ότι διαιωνίζουν την ίδια ψευδή φήμη για το σύζυγό της: «Πώς μπορούν να επινοούν κάτι τέτοιο; Με εκπλήσσει που αυτά τα περιοδικά συνεχίζουν να την γλιτώνουν», τόνισε.

«Πουλάνε δυστυχία. Μάλλον ο κόσμος θέλει να βλέπει ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι, επειδή έτσι νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους». Στη συνέχεια σημείωσε πως αν ο Χιου Τζάκμαν ήταν γκέι, θα το δήλωσε ανοιχτά και περήφανα. «Αν ήταν γκέι, θα μπορούσε να είναι γκέι. Δεν θα χρειαζόταν πια να κρύβεται στην ντουλάπα», είπε και προσέθεσε χαριτολογώντας: «Και θα έβγαινε με τον Μπραντ Πιτ ή κάτι τέτοιο».