Σοκάρει ο Μάκης Δελαπόρτας: «Με άφησαν με ανοιχτά μάτια στο χειρουργείο, όταν ξύπνησα δεν έβλεπα»

Σοκάρει ο Μάκης Δελαπόρτας: «Με άφησαν με ανοιχτά μάτια στο χειρουργείο, όταν ξύπνησα δεν έβλεπα»

Οι απώλειες που τον σημάδεψαν

Για τις απώλειες αγαπημένων προσώπων αλλά και χειρουργείο που έκανε μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα ήταν οι αποχωρισμοί των αγαπημένων μου. Είχα κι άλλη μια δύσκολη φάση βέβαια, η οποία κράτησε ευτυχώς, μόνο για δεκαπέντε ημέρες», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας σε δηλώσεις του στο Mega Καλημέρα.

«Όταν πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας, έκαναν ένα λάθος στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω ορθάνοιχτα. Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς. Όταν ξύπνησα, ένιωθα καρφιά στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να τα κλείσω. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι», εξήγησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την αείμνηστη, Ρένα Βλαχοπούλου λέγοντας: «Ήταν αυτό που βλέπαμε και στις ταινίες. Πολλές φορές δεν καταλάβαινε γιατί ο κόσμος γελούσε μαζί της, αφού η ίδια ήταν πάντα έτσι. Όπου κι αν ήταν δηλαδή, αυτά θα έλεγε η Ρένα, τα δικά της, τα Κερκυρέικα. Είχα περάσει υπέροχες στιγμές μαζί της, έχω να θυμάμαι ατελείωτα γέλια. Έζησα όμως και θλιβερές στιγμές μαζί της, τις δυσκολίες της», δήλωσε.