«Οι Μεν και οι Δεν»: Δεν φαντάζεστε ποιοι θα έπαιζαν τους ρόλους της Νανάς και του Τίμου Σταμάτη

«Οι Μεν και οι Δεν»: Δεν φαντάζεστε ποιοι θα έπαιζαν τους ρόλους της Νανάς και του Τίμου Σταμάτη

Η Άννα Κουρή αποκάλυψε

Οι Μεν και οι Δεν είναι μία από τις θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Διονύσης και η Βάνα Δάγκα, η Νανά και ο Τίμος Σταμάτης και φυσικά η Τερέζ μπήκαν στη ζωή των τηλεθεατών το 1993 από την συχνότητα του ANT1 και έγινε παρέα των τηλεθεατών. Η επιτυχία της σειράς ήταν τόσο μεγάλη που διήρκεσε τρεις σεζόν.

Μπορεί να γνωρίσαμε ως Νανά την Τζόυς Ευείδη και ως Τίμο τον Στέλιο Μάινα και να αγαπήθηκαν μέσα από τους ρόλους τους, ωστόσο, δεν ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να κάνουν πρόβες για τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν».

«Κάναμε πρόβες ένα χρόνο περίπου για να βρούμε τους χαρακτήρες. Στην αρχή ήταν να είναι ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση. Μετά δεν ξέρω πώς και τι έγινε, και μπήκαν η Τζόυς Ευείδη και ο Στέλιος Μάινας. Ήθελαν να έχουμε βρει τους χαρακτήρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έγιναν δεύτερη φύση οι ρόλοι» και πρόσθεσε: «Δεν έβλεπα καθόλου και φέτος άρχισα να βλέπω και λέω τι ωραία που είναι. Με βλέπω σαν να είμαι μια άλλη. Καταρχάς, δεν με βλέπω τόσο χοντρή όπως νόμιζα ότι ήμουν. Ήθελα πάντα να είμαι πιο αδύνατη», είπε η Άννα Κουρή που ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4.