Ιωάννης Μελισσανίδης: Έχω σκεφτεί να γίνω γονιός, θα το ήθελα και πιστεύω πως θα ήμουν πολύ καλός

Ιωάννης Μελισσανίδης: Έχω σκεφτεί να γίνω γονιός, θα το ήθελα και πιστεύω πως θα ήμουν πολύ καλός

«Ποιον έχει να φοβηθεί ένα παιδί που θέλει να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα το προστατεύει» ανέφερε ο Ολυμπιονίκης

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το bullying που δέχθηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό αλλά και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Ήμουν ένα ανήσυχο παιδί, γι’ αυτό άλλωστε έγινα και ενοργανίστας, αλλιώς θα επέλεγα ένα άθλημα πολύ πιο στατικό. Στο bullying απαντούσα με bullying, δηλαδή δράση-αντίδραση, αν με προσβάλλεις για την προσωπική μου επιλογή, τη μητέρα ή την αδελφή μου, θα τα “ακούσεις” όπως πρέπει».

Δείτε το βίντεο:

Για την τεκνοθεσία, σχολίασε: «Εννοείται πως πρέπει να έχουν δικαίωμα τα ομόφυλα ζευγάρια στο θέμα της τεκνοθεσίας. Το παιδί θέλει ένα περιβάλλον αγάπης. Έχω σκεφτεί να γίνω γονιός, θα το ήθελα , όταν γίνεσαι γονιός δίνεις 100% τον χρόνο σου σε ένα παιδί, είμαι σίγουρος πως θα ήμουν πολύ καλός».

Σχετικά με το bullying, ανέφερε: «Δέχθηκα bullying στο κομμάτι του σεξουαλικού προσανατολισμού από τους δημοσιογράφους στο Σίδνεϋ. Δεν μάσησα, τους… μάσησα. Ο καθένας να ακολουθεί την καρδιά και την ψυχή του. Τόσο απλά. Είναι τόσο φυσιολογικό να αγαπάς όποιον θέλεις, είσαι ενήλικας και η απόφαση είναι ξεκάθαρα δική σου», τονίζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν παιδιά που δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές, επειδή ανακοίνωσαν στον πατέρα τους ή στη μητέρα τους, είναι η δική τους η φύση και τα οδηγούμε σε αυτοκτονία αυτά τα παιδιά. Με πληγώνει αυτό και με πληγώνει που ακόμη το συζητάμε. Ποιον έχει να φοβηθεί ένα παιδί που θέλει να αποκαλύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό; Ποιον έχει να φοβηθεί; Το Σύνταγμα το προστατεύει. Είναι η ίδια του η ζωή. Ποιος τολμάει; Ούτε οι ίδιοι του οι γονείς δεν έχουν δικαίωμα να του πουν ποιον θα αγαπήσει».