Συνέφαγαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης, Κύργιος και Κουτουφίδης (ΦΩΤΟ)

Συνέφαγαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης, Κύργιος και Κουτουφίδης (ΦΩΤΟ)

Άρωμα Ελλάδας νωστή ταβέρνα του Thornbury

Γέμισε με “γαλανολευκη χρυσόσκονη” η γνωστή ταβέρνα του Thornbury, GRK.

Αναγνώστες του “Νέου Κόσμου” έμειναν με ανοικτό το στόμα όταν συνειδητοποίησαν ποιοι ήταν οι νεαροί άνδρες που εντοπίστηκαν να γεύονται κρέατα και άλλα λαχταριστά εδέσματα το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής έκδοσης του “Νέου Κόσμου” Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από το Australian Open συνάντησαν τον πολύ καλό φίλο του δεύτερου για μια βραδιά γεμάτη λιχουδιές και άρωμα Ελλάδας.

Συνέφαγαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης, Κύργιος και Κουτουφίδης (ΦΩΤΟ)

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Θανάσης Κοκκινάκης μίλησε για τον κολλητό του φίλο, Νικ Κύργιο, στο ABC.

«Ο Κύργιος περνάει ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον έχει αναγκάσει να βρεθεί εκτός δράσης τους τελευταίους μήνες. Δεν πρόκειται όμως να αποσυρθεί. Θα συνεχίσει ως σχολιαστής μέχρι να νιώσει καλύτερα και μετά θα επανέλθει. Έχει ακόμα πολύ τένις μπροστά του».

Κάπως πιο φιλοσοφημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις σου στο ίδιο μέσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Το τένις είναι ένα δύσκολο άθλημα. Έχεις κάποιες στιγμές δόξας μα είναι κυρίως γεμάτο απογοητεύσεις. Υπάρχουν πολύ περισσότερες στιγμές στην καριέρα σου που είναι οδυνηρές και δύσκολες να τις αντιμετωπίσεις, πιο πολλά βάσανα παρά στιγμές δόξας και επιτυχίας. Η δόξα και οι επιτυχίες είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της ζωής του τενίστα».

Η παρέα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο όσο περνούσε η ώρα. Στο τραπέζι των αθλητών της αντισφαίρισης εμφανίστηκε κάποια στιγμή και ο πασίγνωστος πρώην παίχτης του Carlton, Αντώνης Κουτουφίδης ο οποίος επίσης διάλεξε το εστιατόριο του Νίκου Ευριπίδου προκειμένου να περάσει μια βραδιά γεμάτη γεύσεις Ελλάδας.Συνέφαγαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης, Κύργιος και Κουτουφίδης (ΦΩΤΟ)Συνέφαγαν σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο οι Τσιτσιπάς, Κοκκινάκης, Κύργιος και Κουτουφίδης (ΦΩΤΟ)