Influencer «έφαγε» την προκαταβολή για το σπίτι της για να αδυνατίσει και έγινε… τούμπανο – Δείτε το πριν και το μετά, εντυπωσιακό! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Influencer «έφαγε» την προκαταβολή για το σπίτι της για να αδυνατίσει και έγινε... τούμπανο - Δείτε το πριν και το μετά, εντυπωσιακό! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η influencer πάλευε σε όλη της τη ζωή να ελέγξει τη διατροφή της

Μια ολόκληρη περιουσία έδωσε μια νεαρή γυναίκα προκειμένου να υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις για να αποκτήσει το «σώμα των ονείρων της».

Η 27χρονη Σκάρλετ Μπλακ, από το Τσέλσι, ξόδεψε περίπου 30.000 λίρες σε 13 επεμβάσεις, από γαστρικό μανίκι μέχρι ανόρθωση γλουτών.

Η influencer πάλευε σε όλη της τη ζωή να ελέγξει τη διατροφή της, μέχρι που έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν έτρωγε μέχρι και τρία έτοιμα γεύματα την ημέρα.

Αφού αποταμίευε χρήματα κάθε μήνα επί δύο χρόνια, η Σκάρλετ αποφάσισε να βάλει τελικά 30.000 λίρες στην άκρη για να αγοράσει το μελλοντικό της σπίτι. Ωστόσο, αφότου χρησιμοποίησε κάποια από αυτά για να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση, ένα γαστρικό μανίκι, τότε συνειδητοποίησε πως ήθελε να ξοδέψει τελικά τα χρήματα που αποταμίευε για το μελλοντικό της σπίτι σε κάτι άλλο: στο σώμα των ονείρων της.

Και πάλι, παρά την απώλεια των 30.000 λιρών, δηλώνει πως δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή: «Μπορεί να μην πάρω το σπίτι των ονείρων μου, αλλά τουλάχιστον θα ζήσω στο σώμα των ονείρων μου».

Όπως λέει: «Ήμουν πάντα χοντρή μεγαλώνοντας, δοκίμασα διάφορες δίαιτες. Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούσα να βγω. Έγινε το lockdown, έμενα περισσότερο μέσα, έτρωγα περισσότερο και σταμάτησα να περπατάω τόσο πολύ. Έφτασα στο σημείο να τρώω μερίδες που ήταν για ολόκληρη οικογένεια».

Και συνεχίζει: «Για γεύμα, έτρωγα μια μεγάλη πίτσα, σκορδόψωμο, τηγανιτό κοτόπουλο μαζί με 1,5 λίτρο κόκα κόλα και μια μεγάλη πουτίγκα. Κάποιες μέρες έτρωγα τρία φαγητά από έξω την ημέρα. Η υγεία μου επιδεινωνόταν, άκουσα για το γαστρικό μανίκι και αυτό ήταν για μένα η τελευταία μου προσπάθεια για βοήθεια».

Αφού έκανε το γαστρικό μανίκι τον Φεβρουάριο του 2021, η αυτοπεποίθηση της influencer εκτοξεύτηκε στα ύψη και αποφάσισε να κάνει κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση μυών, λιποαναρρόφηση στα χέρια και ανόρθωση χεριών. Αυτές οι επεμβάσεις ήταν για να βοηθήσουν με τα επακόλουθα του γαστρικού μανικού, λόγω του χαλαρού δέρματος, καθώς έχασε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα 89 κιλά.

Όπως δήλωσε: «Η πρώτη μου επέμβαση ήταν το γαστρικό μανίκι, το οποίο με βοήθησε να χάσω βάρος. Έχασα συνολικά 89 κιλά, οπότε έμεινα με πολύ χαλαρό δέρμα, και με τις επεμβάσεις αυτές κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό».

Τον Μάρτιο του 2022, η Σκάρλετ έκλεισε για να κάνει αυξητική στήθους, δίνοντας 6.000 λίρες. Όπως λέει: «Στην πραγματικότητα έκανα τρεις πλαστικές στήθους, με πολλούς να με ρωτάνε: ‘Τι; Έκανες τρεις; Τι στο διάολο’ και αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, εκτός κι αν έχεις κάνει πλαστική στήθους, είναι πως πρέπει να ανεβαίνεις νούμερο σταδιακά για να τεντώνει σιγά σιγά το δέρμα. Διαφορετικά, θα έχεις πολλές επιπλοκές».

Σε συνέχεια των επεμβάσεων του Μαρτίου, πήγε αργότερα ξανά στην Τουρκία τον Αύγουστο του 2022 για να κάνει ανόρθωση μηρών και αύξηση στήθους, που ανήλθαν στο ποσό των 7.000 λιρών.

Ένα χρόνο μετά από αυτό, η 27χρονη πήγε ξανά στον χειρουργό της φέτος τον Αύγουστο, για να προσθέσει ξανά καμπύλες στο σώμα της, κάτι που τελικά της κόστισε 8.000 λίρες και εξάντλησε όλη την προκαταβολή της.

Όπως λέει όμως, δεν μετανιώνει στιγμή. «Θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη για να μπορώ να βλέπω τώρα τον εαυτό μου και να χαμογελάω στην αντανάκλασή μου. Στο κάτω κάτω της γραφής, τα χρήματα θα ξανάρθουν, αλλά όλα αυτά με βοήθησαν σωματικά και ψυχικά».